AK Parti'ye Kayıt Oldu

AK Parti'ye Kayıt Oldu

Veysel Karani Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tutumundan ötürü siyasete keskin bir dönüş yaptı.

1990-1995 yılları arasında Anavatan Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra siyasete 14 yıl ara veren Veysel Karani Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'taki tutumundan ötürü siyasete keskin bir dönüş yaptı  ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'ne üyelik kaydını yaptırdı.

AK Parti’ye üye olduğuna dair formu imzalarken Işıklar köyü nüfusuna kayıtlı olması nedeniyle Işıklar Belediye Başkanı Hasan Tahsin Öztürk’ün de yanında bulunduğu Yılmaz, “Türkiye’nin siyasi hayatında uzun yıllardır ülke dışına böylesine bir dik duruş sergileyen bir siyaset adamı olmamıştı. Olayın yaşandığı gün AK Parti’ye geçmeye karar verdim. Böylesi bir gururu bizlere yaşatan insanların bulunduğu partide üye olmak benim için de gurur verici.” dedi.

Işıklar Belediye Başkanlığı için yeniden adaylığını koyan Hasan Tahsin Öztürk de Yılmaz’ın partilerine geçmiş olmasından sevinç duyduğunu belirterek, “Böylesi genç beyinlerin siyasette karar kılması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Veysel Karani Yılmaz’ın babası Yılmaz Yılmaz daha önce Demokrat Parti tarafından İl Genel Meclisi Üye Adayı olarak gösterilmiş, ancak bu adaylık görevinden istifasını sunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset