AK Parti'nin Oy Hedefi % 80

AK Parti'nin Oy Hedefi % 80

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat Mart ayı İlçe Danışma toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl başkan yardımcısı Sait Gürsoy, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, il genel Meclisi üyeleri, partiye mensup belde belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıkloğlu, Milliyetçiliğin kuru la ile olmadığını belirtti. Bıyıkloğlu “Milliyetçilik deyince anlayacağımız 75 milyonun yüceltilmesi, büyütülmesi, güçlendirilmesi, dünyada layık olduğu yere getirilmesidir. Kuru laf ile bunun sözünü edenler değil, hizmet edenlerdir. Eğer ekonomini 3 kattan fazla büyütüyorsan, en büyük milliyetçi sensin. Eğer tank yapabiliyorsan, helikopter yapabiliyorsan, eğer akılı bomba yapabiliyorsan senden daha büyük milliyetçi olamaz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Aydın Bıyıkloğlu, Ak Parti’nin milleti kucakladığını ve Trabzon’daki % 70 olan oy oranını % 80 olarak hedeflediklerini belirtti.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, seçimlerde verdikleri 61 projeyi 80’ne çıkarttıklarını belirtti. Gümrükçüoğlu “Bizim seçimler öncesinde ortaya koymuş olduğumuz 61 projeyi hayal diye nitelendirenler bugün bizi eleştirecek konu bulamadıkları için gündem değiştirmeye çalışıyorlar. Biz bugün 61 projenin 81 projeye ulaşmış olmasının ve halkımıza vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz. Bizlere bu duyguları yaşatan halkımıza karşı mahçup olmamamızı sağlayan Başta Başbakanımız Sayın recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize mülki amirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un merkezi hükümetin de desteği ile değişimi yaşadığını belirtti ve belediye çalışmalarını slayt gösterisi ile katılımcılara anlattı.

adalet-ve-kalkinma-partisi-akcaabat-mart-ayi-ilce-danisma-toplantisi-gerceklestirildi.2.jpg

Türkmen “Turizme yatırım yapıyoruz”

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen toplantıda yaptığı konuşmada, Akçaabat’ın en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu ve buna göre yatırım yaptıklarını belirtti. Türkmen “Akçaabat’ta en çok önem verdiğimiz ve bacasız fabrika olarak nitelendirilen turizmdir. Biz turizme yatırım yapıyoruz. Dağ turizminde önem veriyoruz. Bu amaçla yaptığımız tesisleri serbest müteşebbislere veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler