AK Parti'nin Ortahisar İlçe Başkanı belli Oldu

AK Parti'nin Ortahisar İlçe Başkanı belli Oldu

AK Parti'nin Ortahisar İlçe Başkanı belli Oldu

AK Parti Trabzon'da ki ilçe kongreleri serisi devam ediyor. Kongreler, Ortahisar İlçesi ile son buldu. Ortahisar’da mevcut başkan Altunbaş güven tazeledi.

Temel Altunbaş:242
Ömer Odabaş: 144

 

ALTUNBAŞ: YARINDAN İTİBAREN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ

 

Temel Altunbaş, seçim sonrası yaptığı açıklamada "Demokrasi kazanacak dedik. Allah herkesten ve özellikle Ömer kardeşimden razı olsun. Bu kongrenin kaybedeni yok. Sizlerin detesği olduğu müddetçe 2015 seçimlerine yeni ekibimizle birlikte hazırlanacağız. karşı listede olan arkadaşlarımızla elimizi taşın altına koyacağız. Trabzon'da 6-0 ütopya değil. 2015 seçimlerine yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. ikinci kez beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Günnar'dan Temel Altunbaş'ın yeniden başkan seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada "Hepinize çok teşekkür ediyorum. BU seçimi beraber kazandık. Bu seçimde kaybeden yok. İki arkadaşımızıda tebrik eidyorum. Bu kongrenin sonucunu birlikte kazanmış olarak ilan ediyoruz. hep beraber kazandık" ifadelerini kullandı.

 

Ömer Odabaş seçimin ardından yaptığı konuşmada "herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonrada beraber çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun." dedi.

 

Kogreye AK Parti Grup Başkanvekili Amasya Milletvekili Mehmet Naci Bostancı, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Trabzon Koordinatörü İhsan Şener, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi eski milletvekili Şeref Malkoç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İlçe Başkanı Temel Altunbaş, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile delegeler ve teşkilat mensupları katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset