AK Parti'nin Danışma Toplantısı

AK Parti'nin Danışma Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın danışma kurulu toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın danışma kurulu toplantısı  parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda yapıldı.

AK Parti Akçaabat Danışma Kurulu Toplantısı’na Atatürk ve şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlandı.

 

Teşkilât Başkanı Temel Taflan’ın sunuculuğunu yaptığı toplantıyı Tanıtım ve Medya Başkanı Ayfettin İncehasan’ın başkanlığında Arge Başkanı Halit Öztürk, Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan ve Gençlik Kolları Başkanı Salih Tarakçı’dan oluşan divan kurulu yönetti.

Sırasıyla İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Çukurca Mahallesi Başkanı Aziz Hasta, Gençlik Kolları Başkanı Salih Tarakçı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Başkan Vekili Murat Üçüncü, AK Parti’nin YSK’daki üyesi eski Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç ve Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nun birer konuşma yaptıkları toplantıda Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin sonuçları değerlendirilip yaklaşan Cumhurbaşkanlığı Seçimi’yle ilgili planlama yapıldı.

akcaabat-danisma-meclisi-ak-parti1.jpg

Toplantının sonunda gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde yerleşim birimleri bazında AK Parti’nin enf azla oy aldığı belde, mahalle ve köylerin başkanları birer plaketle onurlandırıldı.

akcaabat-ak-parti-plaket1.jpgÇukurca Başkanı Aziz Pasta’ya plaketini Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Kayalar Başkanı Süleyman Reis’e plaketini eski Trabzon Milletvekili Şeref Malkoç, Adacık Başkanı Erol Dil’e de plaketini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler