AK Parti'ni 23 Nisan Bayram Mesajı

AK Parti'ni 23 Nisan Bayram Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 İlçe Başkanı Öztürk mesajında “94.Yılını idrak ettiğimiz 23 Nisan 1920, Millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Milletin kaderine el koyduğu gündür.23 Nisan günü , memleket semalarında kara bulutların dağıldığı, istiklal ve bağımsızlık güneşinin her bir vatan evladına ayrı ayrı gülümsediği, mukaddes hilalin artık kaşlarını çatmadığı ve yüce peygamberimizin vatan için canlarını feda edenlere “ ağuşunu” açtığı gündür. Egemenlik Kayıtsız , Şartsız Milletindir” düsturunun hayat bulduğu, Türkiye Büyük Millet Meclisi ,kurtuluş savaşını gerçekleştirerek, Gazi meclis oluştur.

Dünya siyasi tarihinde bir ilk gerçekleşmiş Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Türkiye’sinin kurtuluş mücadelesini yönetmiş ve başarıyla sonuçlandırmıştır. Gazi Meclis Atatürk’ün önderliğinde tarih yazma yanında , Yüce Milletimizin dünyanın saygın, onurlu bir üyesi olma, demokrasi kültürünün yerleşmesi ve çağdaş bir hayat sürmesinde üstlendiği, misyonu başarıyla yerine getirmiştir .Atatürk’ün en büyük başarısı ise her türlü farklılığı vatan müdafaası adına bir ve beraber olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında toplamasıdır. Gazi Meclis incelendiğinde Anadolu’nun bütün renkleri, bütün kültürel ve etnik farklılıklarının bir ve beraber olduğu, tek bir hedefe yürüdüğü açık bir şekilde görülecektir.

ahmet-ziya-ozturk-002.jpgBugün 94. Kurtuluş Yıldönümünü kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin en büyük ve öncelikli misyonu 780.000 km² vatan toprağında yaşa 77 milyon insanımızı bir ve beraber olarak kucaklamasıdır. 21 .yüzyılın acımasız milletler mücadelesinde sağlam ve dimdik ayakta kalmanın yolu budur.Bu kadar büyük anlamlarla yüklü 23 Nisan’ı büyük Atatürk geleceğimizin teminatı çocuklarımıza “ Bayram “ olarak hediye etmesi ve bu bayramın günümüzde uluslar arası bir boyut kazanarak, sevgi, kardeşlik günü olması , dünya çocuklarının bir araya gelerek gelecekle ilgili güzel mesajlar vermesi , 23 Nisan’ı anlamlı, Atatürk’ü daha büyük yapmaktadır.Bu düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutluyor. Tüm  çocuklarımıza ve Aziz Hemşehrilerimize esenlikler diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler