AK Partililer Akçaabat'ta buluştu

AK Partililer Akçaabat'ta buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanlığı’nca organize edilen ve eski ve mevcut yöneticilerin yer aldığı bir yemek organize edildi.

Akçaabat Köfrez Köfte’de gerçekleşen yemeğe, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıkloğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar, eski il başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve çok sayıda eski ve yeni yönetici katıldı.

Aday gösterilse de gösterilmese de yine birlikte bugün olduğu gibi omuz omuza, kardeşçe bu yürüyüşe omuz verecekleri ve katkı vereceklerini bu akşamki yemekten anlıyoruz. Gerçekten eskimeyen eski il başkanımız Ahmet Metin Genç’in belirttiği gibi bu birlikteliğimiz 2014 seçimleri ve ardından gelecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en önemli tabanını oluşturacaktır” dedi.

akcaabat-ak-parti-adnan-gunnar.jpg

akcaabat-ak-parti-adnan-gunnar1.jpg

akcaabat-ak-parti-orhan-fevzi.jpg

 28 Şubat ile başlayan baskıların son bulduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu “28 Şubat ile başlayan baskılar artık son bulmuştur. Hakikaten gerçek demokrasi tekrar ihtilaller ile zorlanmayacak şekilde ve hakikaten temel insan hak ve özgürlükleri 76 milyon insanımızı kucaklayacak şekilde artık hayata geçirilmiştir” dedi.

Yemek sonrasında eski ilçe başkanı Osman Çavuş ta Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Akçaabat’ta desteklerinden dolayı çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler