AK Partili Adaylar Çalışıyor

AK Partili Adaylar Çalışıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve Av. Salih Cora Söğütlü halkıyla bir araya geldi.

 

İlk olarak Söğütlü AK Parti teşkilat binasında adaylara seslenen vekil adayları ardından Söğütlü esnafını gezerek destek ve hayır dua istediler.  Milletvekili adayı Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Hükümet Olarak iktidarımız süresince önemli işler yaptık. Devletimizin bütün imkanlarını kullanarak Trabzon halkımıza destek olacağız” diye konuştu. Safiye Seymenoğlu ise iktidarı bu dönemde de sürdürmek istediklerini belirterek, “Büyük bir istikrar yakalamışken neden bu istikrarı bozup yeni birini başa getirelim. Bugün Japonya, Çin kalkınmayı başardıysa bunu istikrara borçludur” dedi.

ak-parti-sogutlu1.jpg

Son olarak Av. Salih Cora genç nüfusun önemli olduğuna dikkat çekerek, “Geleceğimiz gençlerimizin elindedir. Genç nüfusumuza sahip çıkıp onların yanında olmalıyız. Bende Türkiye’de en genç millet vekillerinden birisi olarak gençlerimize elimi uzatıp her zaman onları destekleyeceğimi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu. Bu arada Söğütlü gezisinin ardından son olarak öğrenci yurtlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu ve Av. Salih Cora öğrencilerden de destek sözü aldılar. Her kesimin AK Parti’yi benimsediğini kaydeden adaylar, AK Parti’nin almış olduğu bu desteklerle birlikte Trabzon’da 6 milletvekili çıkarmakta zorluk çekmeyeceğini ifade ettiler.

ak-parti-sogutlu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset