Ak Parti'den ziyaret

Ak Parti'den ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilçemizdeki görevlerine atanan Müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilçemizdeki görevlerine yeni başlayan Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun ile Orman İşletme Şefi Yılmaz Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Osman Çavuş başkanlığındaki heyet, her iki idareciye görevlerinde başarı dilerken, yürütecekleri çalışmalarda her türlü desteği vereceklerini söyledi.
AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun’u makamında ziyaret etti. Trabzon Asayiş Şube Müdürü iken ilçemize atanan Tosun, AK Partili yöneticilerin ziyaretlerinden memnun kaldığını belirterek, sivil toplum örgütleriyle işbirliğinin asayiş görevlerini yürütürken kendilerine önemli fayda sağlayacağını söyledi.
Trabzon’da yürüttüğü görevi nedeniyle Akçaabat’a fazla uzak kalmadığını dile getiren Tosun, genel asayiş konusunda huzurlu bir ilçe olması bakımından Akçaabat’ta fazla sorunla karşılaşmayacağına inandığını, ilçede belirgin bir şekilde hissedilen problemin ise trafik konusunda olduğuna işaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ile birlikte Emniyet Müdürü Tosun’u ziyaret eden AK Partili yöneticiler, ilçenin belli başlı sorunları hakkında tespitlerini aktardı.
AK Parti heyeti daha sonra ise Orman İşletme Şefi Yılmaz Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız’la verimli bir sohbet gerçekleştiren heyet, Akçaabat’ın orman varlıklarının korunmasında işletme şefliği ile orman köylülerinin ilişkilerinde her zaman yardımcı olacaklarını dile getirdi. İşletme Şefi Yıldız, tecrübelerinden hareketle, kurulacak sağlıklı işbirliğinin sorun olması mümkün konuları bertaraf edeceğine inandığını kaydederek, “Akçaabat’ı yakından tanıyan birisiyim. Yasalara saygılı olan Akçaabatlılar’la sorunsuz bir dönem geçireceğime inanıyorum. Bu anlamda toplumun her kesiminin sağlayacağı katkıya açığım.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler