Ak Parti'den Müşahit Eğitimi

Ak Parti'den Müşahit Eğitimi

Adalet ve Kalkınma Partisi seçimde görev alacak sandık müşahitlerine yönelik eğitim düzenledi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak ola Mahalli İdareler Genel Seçimi için çalışmalarını devam ettiren Adalet ve Kalkınma Partisi seçimde görev alacak sandık müşahitlerine yönelik eğitim düzenledi.

 Akçaabat Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan İleli’nin organize ettiği ve 3 grup halinde gerçekleşen eğitimde, sandık müşahitlerine seçim günü dikkat etmeleri gereken işlemler hem teorik olarak anlatıldı hemde uygulama yaplark gösterildi.  Ak Parti Genel Merkezi tarafından hazırlan film eşliğinde yapılan eğitim sonrası bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş,  “Burada bulunmamızın sebebi sizleri müşahitlik konusunda bilgilendirmektir. Ülkemiz seçim sürecine girmiştir. 29 Mart'da yerel seçimler yapılacaktır. Seçimi kazanmanın yolu icraatlardır, ülkenin ve yerel yönetimlerin iyi yönetilmesidir, istikrardır. Seçimi kazanmanın bir diğer yolu da sandığa sahip çıkmaktır. Bu görev de itina ile belirlenen siz değerli müşahitlerimize verilmiştir. Burada verilen bilgiler doğrultusunda sandık başkanlığı ve müşahitlik görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan eminiz" dedi.

 

Osman Çavuş, tüm belediye başkanlıkları ve 5 il genel meclisini de kazanmak istediklerini ve genel seçimde alınan % 61 lik oy oranının üstüne çıkmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset