AK Parti’den çıkarma

AK Parti’den çıkarma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanlığı’nın organize ettiği “Milletvekili Çalışma Programı”na katılmak için Trabzon’a gelen 12 milletvekilinden 3’ü 2 gün boyunca Akçaabat’taydı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon İl Başkanlığı’nın organize ettiği “Milletvekili Çalışma Programı”na katılmak için Trabzon’a gelen 12 milletvekilinden 3’ü 2 gün boyunca Akçaabat’taydı. Ankara Milletvekilleri Prof. Dr. Emrullah İşler ve Tülay Selamoğlu Cumartesi günü, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de Pazar günü geldiği Akçaabat’ta sivil toplum örgütlerini ziyaret ettiler, vatandaşların sorunlarını dinlediler, çeşitli açılışlara katıldılar.

Oldukça yoğun bir program icra eden 3 milletvekiline AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın yöneticilerinin yanı sıra il teşkilâtının yöneticileri de eşlik etti.

Prof. Dr. Emrullah İşler

Ankara Milletvekili Emrullah İşler, il yönetim kurulu üyeleri Ekrem Üçüncü ve Murat Güngör’ün de katıldığı İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün, İl Genel Meclisi Üyeleri İrfan Çelik ve Emin Zurnacı’nın da yer aldığı bir kafile ile temaslarına Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’ni ziyarete ederek başladı.

Daha sonra Akçaabat yeni Haber Gazetesi bürosunu ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü İsmail Topal’la bir süre görüşen Ankara Milletvekili İşler Şoförler Cemiyeti’ni de ziyaret ettikten sonra Deniz Yıldızı Derneği’nin Akçaabat şubesi’nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Temaslarını Türk eğitim-Sen Akçaabat Şubesi’ni ziyaret ederek sürdüren Milletvekili İşler daha sonra sırasıyla Akçaabat Esnaf ve sanatkârlar Odası ile Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Milletvekili İşler’in Akçaabat’taki son ziyaret yeri ise Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti oldu.

Cemiyet Başkanı Osman Başocak ve dernek üyelerine çalışması hakkında bilgi veren İşler, kendisine hediye edilen bir Akçaabat fotoğrafını aldıktan sonra Akçaabat’tan ayrıldı.

Tülay Selamoğlu

İl Yönetim Kurulu Üyeleri Leyla Yavuz, Selda Karslıoğlu, Halil İncehasan ve Sebahattin Alemdar’ın yanı sıra Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan’ın eşlik ettiği Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu ise ilk olarak Lise Caddesi ve Kasap sokak’taki esnafı ziyaret etti. İşyerlerinde ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinleyen Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu daha sonra Seza-Der’in Yıldızlı Beldesi’ndeki Gülbaharhatun Koleji’nde düzenlediği etkinliğe katıldı.

Denizyıldızı Derneği’nin açılış törenine de katıldıktan sonra yeniden Akçaabat esnafını ziyaret eden Milletvekili Selamoğlu bu kez de İstiklâl Caddesi, Orta Cadde ve pazaryerindeki esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Selamoğlu saat 16.00’da ilçemizden ayrıldı.

 

Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise Akçaabat’taki ziyaretlerini 12 Mayıs Pazar günü gerçekleştirdi. Saat 12.00’de Kavaklı Rahman Camii’ne gelen ve burada öğle namazını kıldıktan sonra ilk olarak Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi’nin durağını ziyaret eden Samani, şoför esnafının sorunları hakkında Kooperatif Başkanı Erkan Tamer’den bilgi aldı.

Daha sonra Akçaabat Toptancı Hali’ne geçen Antalya Milletvekili Hüseyin samani’nin bir sonraki ziyaret yeri ise Mersin Beldesi’ndeki minibüs durağı oldu. Duraktaki şoförlerle bir süre sohbet eden Milletvekili Samani, Mersin esnafını da ziyaret ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.

Akçaabat’ta bulunmanın mutluluk verici olduğunu vurgulayan Samani,”Türkiye, huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde. Biz de bu yürüyüşü hızlandırmak ve yürüyüşte yer almak için Anadolu'dayız.” dedi. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset