Ak Parti'den Cevap Geldi

Ak Parti'den Cevap Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in Ak Partiye yönelik yaptığı açıklamalara cevap Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş'tan geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir'in Ak Partiye yönelik yaptığı açıklamalara cevap Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş'tan geldi.

İşte Ak Partiden Osman Çavuş İmzasıyla yayınlana açıklama.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı’nın açıklamaları provokatif, kışkırtıcı açıklamalardır. Kendisine “Sayın Başkan, yanlış yapıyorsunuz; ölçüsüz açıklamalarda bulunuyorsunuz” deme samimiyeti ise aramızda yoktur. Ölçüsüzlüğüyle tam bir Cumhuriyet Halk Partisi tarzı sergilemektedir.

  Cumhuriyet rejimi, halk iradesine dayalı çoğulculuk sistemidir. Demokrasi, halkın kendi kendisini idare etmesidir. Cumhuriyet ve demokrasi savunucuları neden ihtilal çağrısı, ihtilal tellallığı yaparlar? Gerçek cumhuriyetçiyseniz, gerçek demokratsanız aslanlar gibi halk iradesini savunun, anti demokratik güçlerin karşısında durun. Onlarla işbirliği yapmayın, Ergenekon’un avukatlığına soyunmayın.

  Hani, CHP’nin Susurluk hassasiyeti? Hani, gecenin belli bir saatinde lambaları yakıp söndürme eylemleriniz? Neden bu eylemlerinizi Ergenekon için de yapmıyorsunuz? Yapamazsınız, çünkü avukatlığına soyunduğunuz güçlerle ortak yanlarınız çok, ortak söylemleriniz hayli fazla. Bu hareketlerinizden yola çıkarak size nasıl cumhuriyet dostu (halk iradesinin savunucuları) diyelim ki?

  “Sabrımızı taşırmayın” ifadenizi çok manidar buluyorum. Tehdit kokan bir ifadedir. DTP’liler de, PKK’lılar da Başbakanımıza aynı ifadeyi kullanmışlardır. Sabrınız taşınca ne yapacaksınız, onu da açıklasanız? Bu kabadayıvari konuşmalarınızla bu millet sizin ne denli halktan kopuk bir parti olduğunuzu bir kez daha anlamıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset