AK Parti'den 12. Kuruluş Yıldönümü Açıklaması

AK Parti'den 12. Kuruluş Yıldönümü Açıklaması

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, 12. kuruluş yıldönümü ie ilgili yazılı açıklama yaptı.

İşte o açıklama

Türkiye'mizin 2001 yılına kadar siyasi, ekonomik ve sosyal yönde ciddi bir perspektif daralması yaşadığı, halka giden tüm atar ve kılcal damarların tıkandığı, umutsuzluğun adeta bu ülkenin kaderi olarak algılandığı bir dönemde millet, sağduyusuyla, engin irfanı ve hikmetiyle AK Parti'yi 14 Ağustos 2001 yılında kurdu.

                “Bu hareketin kurucusu, önderi, lideri, yiğit insan, büyük adam, genel başkanımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Bu dünya liderinin yol arkadaşlarına, kuruluşundan, bugüne kadar yanında destek olan, dua eden, güç veren, sokaktaki vatandaşından, en üst kademeye kadar kader birliği yapan herkese selam olsun. Evet, 14 Ağustos 2001’de ülkemizde bir milli hareket başladı. Sağa sola sapmadan hukukun içerisinde millet kendi partisini kurdu iktidara taşıdı. O gün bugündür millet iktidardadır. Milletin kurduğu parti AK Parti iktidardadır. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle “Bugünden sonra Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.” 14 Ağustos 2001’den sonra artık, eski Türkiye yoktur. Ülkemizin ufkunda yeni bir dönem, yeni bir rota açılmıştır. Türk milletiyle buluşmuştur” .

                 Partimizin 12′inci kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, bu kutlu yolda birlikte yürürken hayatlarını kaybetmiş tüm dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Partimize gönül vermiş, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış teşkilat mensuplarımıza desteklerini esirgemeyen bütün gönüldaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyor, başarılarla dolu daha nice ak yıllara ulaşmamız dileğiyle tüm hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Akçaabat’ımızdan, Trabzonzon’umuzdan, yurt İçinden ve yurt dışından  bizlere sonsuz destek veren halkımıza bizlere duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere güvenmenizi, yarınların daha aydınlık bir Türkiye'si canla başla çalışacağımıza sizlere söz veriyoruz..                

                 İlçe Teşkilatımızın yapacak olduğu 12. yıl kutlama etkinlikleri Mısır'daki  şiddet eylemleri nedeniyle iptal edilmiştir. Mısır'da şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mısır halkına hak etmediği bu zulümleri yapanları şiddetle kınıyorum. Mısır halkının bir an evvel huzur ve barış ortamına kavuşmasını yüce allahtan diyorum. Dualarımız Mısır'daki kardeşlerimizledir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset