AK Parti'de Yürütme Yenilendi

AK Parti'de Yürütme Yenilendi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda yeni görevlendirmeler yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda yeni görevlendirmeler yapıldı.  Yeni ihdas edilen birimler ile boşalan görevlere yapılan atamalarla yeni isimler görevlerine başladı.

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, İnsan Hakları Birim Başkanlığı’na Talat Çakmak, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı görevine de Uğur Cinemre’nin atandığını bildirdi. Yürütmede ayrıca boşalan AR-GE Başkanlığı’na Ersel Ertem, Ekonomi İşleri Başkanlığı’na da Metin Yardım getirildi.

akcaabat-ak-parti-ersel-ertem-metin-yardim.jpg

Akgün, yaptığı açıklamada, yeni birim başkanlarına görevlerinin tebliğ edildiğini belirterek yeni görevlerinde başarılar diledi. Akgün, “Bilindiği gibi, 12 Eylül 2015 tarihinde AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi’nde yapılan tüzük değişikliği ile 81-10 ve 81-11 maddeleri gereğince Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bünyesinde ‘İnsan Hakları Başkanlığı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı’ oluşturulmuştur. Genel Merkezimizde oluşturulan ve çalışmalarına başlayan 2 birim başkanlığına il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızda uygulamasına geçilmiş olup, çalışmalarına başlamıştır. Ayrıca, boşalan iki birim başkanlığına da yeni arkadaşlarımızı görevlendirdik.

Bu noktada teşkilatlarımızda oluşturulan yeni başkanlıklarımızın ve görevlendirdiğimiz bütün arkadaşlarımızın AK Parti siyasetinde ve kamuoyu nezdinde oldukça yararlı ve başarılı çalışmalar yapacağı inancıyla tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum.

Ayrıca yine tüzük değişikliği ile daha önce Sosyal İşler Başkanlığı olan birim başkanlığımızın adı ve görev tanımı ’Sosyal Politikalar Başkanlığı’, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığımızın adı ve görev tanımı “Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’ olarak değiştirilmiş olup, yürütme kurulumuzda bu görevleri halen yürüten başkan yardımcılarımız görevlerine devam etmektedir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler