AK Parti'de Yangın

AK Parti'de Yangın

AK Parti'de Yangın

AK Parti Akçaabat İlçe Binasında Yangın Çıktı.

Akçaabat Sebat İş hanında bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı'nda çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. İş hanının 6. katında bulunan ilçe binasının sekreterlik kısmında elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında söndürüldü.

Yangında, sekreterlik kısmında bulunan elektronik malzemelerin yanı sıra çok sayıda resmi evrakta yandı. Yangın nedeniyle parti binasının birçok yeri kullanılamaz hele geldi.

Yangını Duyan Partililer İlçe Binasına koştu.

Öte yandan yangın haberini alan Akçaabat Belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile çok sayıda partili parti binasına geldi.

Maddi Hasar Büyük.

Sitemize açıklama yapan Akçaabat belediye Meclis Üyesi Özkan Öztürk, yangının maddi hasar ile atlatıldığını belirtti. Öztürk "Parti binamızın sekreterlik kısmında elektrik kontağından çıktığını tahmin ettiğimiz yangında birçok resmi evrak ve elektronik eşyalar yandı. Yangın nedeniyle diğer bölümler de etkilendi. Tek tesellimiz  yangının maddi hasar ile atlatılmasıdır. İnşallah el ele vererek çok daha güzel bir parti binası yapacağız" dedi.

fotogaleri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler