AK Parti'de Uzun Gece

AK Parti'de Uzun Gece

AK Parti'de Uzun Gece

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı parti binasındaki Mustafa Cumur Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Trabzon milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Başkan Yardımcısı İrfan Çelik, İlçe Başkanı Emre Akgün, İl yönetim kurulu üyesi Kadir Hatipoğlu, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı M.Hikmet Eyüboğlu, meclis üyeleri, mahalle başkanları, partinin kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıyı yönetmek üzere oluşturulan divana; Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Altıntepe ve Talat Çakmak, Kadın Kolları üyesi Meral Değer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş,  getirildi.

adnan-gunnar-trabzon.jpg

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon’a yatırım kazandırmak için tüm parti teşkilatı ile el ele vererek çalıştıklarını ifade etti. Günnar, Trabzon’a çok önemli yatırımlar yaptıklarını ifade ederek “Biz Trabzon’a şehir hastanesini, yatırım adasını, 2. Devlet üniversitesini, demir yolunu, hava limanının yenilenmesini, güney çevre yolu meselesini inanın gece gündüz demeden hayal projeleri hayata geçirmek için takip ediyor ve mücadele ediyoruz. “dedi. Adnan Günnar Karadeniz Sahil Yolu Akçaabat geçişinde yapılması düşünülen söğütlü alt geçit ve Yaylacık geçiş projesinin onay aşamasında olduğunu ve kısa süre içerisinde açıklanacağını belirtti.

orhan-fevzi-gumrukcuoglu.jpg

Gümrükçüoğlu “Akçaabat’a Büyük yatırım yaptık”

Toplantıda konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat nüfus ve nüfuzu ile her geçen gün büyüdüğünü ve büyükşehirden hak ettiği yatırım ödeneklerini aldığını ifade etti. Başkan Gümrükçüoğlu “Büyükşehir olarak Akçaabat’a alt ve üst yapıya büyük yatırım yaptık. Ama bunlar yetmez. İmkanlar ölçüsünde yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

 

Türkmen’den Güney Çevre Yolu Vurgusu

sefik-turkmen-akcaabat.jpg

Toplantıda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Güney Çevre Yolu’nun ötelenmesinin yanlış olacağını ve projesinin bir an önce başlanılması gerektiğini ifade etti. Başkan Türkmen “Trabzon için trafikteki sorunları çözecek, Trabzon’un güneye doğru büyümesini sağlayacak olan Güney çevre yolu projesidir. Fakat bu proje ötelendiğini görüyoruz. Projenin uygulanabilir olması her geçen gün zorlaşıyor. Projenin düşünüldüğü yıllarda yolun geçeceği alanlar bakirdi.  Şimdi düşünülen güzergahta şuan binalar yükseliyor. Tekrar revize edilip bir an önce projeye başlanılmalıdır” dedi. Başkan Türkmen Akçaabat için yapılması düşünülen turizm projelerini de aktardı.

Akgün “Akçaabat’a Eserler Kazandırıyoruz”

emre-akgun-007.jpg

AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ise Akçaabat’a kazandırılan projelerden bahsederek hedefin 2019 seçimleri olduğunu belirtti. Başkan Akgün “AK Parti olarak Akçaabat’a eserler kazandırmanın peşindeyiz. 2018 yılı içerisinde  Milli Eğitim Bakanlığı Akçaabat’a 2 okul projesi ihalesi yaptı. Uçarsu ve Hıdırnebi göletleri yapılacak. Söğütlü’de  Emniyet müdürlüğümüze bir karakol binası yapılacak. Kaymakamlık binamızın restorasyonu için 1,5 milyon liralık bir ödenek çıktı.  Akçaabat Kütüphanesi yeniden düzenlenecek ve Akçaabat modern bir kütüphaneye kavuşacak. Bunun için onay bugün itibari ile verildi. Adalet Sarayı için gerekli imar çalışması tamamlandı ve avam projesi için çalışmalara başlanmıştır. Bu yıl içerisinde inşallah yapımına başlarız. SGK Binası ile ilgili tapu devri ile ilgili kısa bir süremiz kaldı. Onu da halledip projesine başlanacak. Söğütlü’ye Spor Lisesi yapılması için avam projesi Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nca yapılmaktadır” dedi.

ak-parti-akcaabat-danisma.jpg

Mahalle Başkanları Adına Söz Alan Demirkapı Mahalle Başkanı Sefer Altaş, sitemkar bir konuşma yaptı. Altaş, gönüllü olarak seçimde kapı kapı dolaştıklarını fakat daha sonra unutulduklarını belirtti. Altaş “Bu toplantılarda hep sizi dinliyoruz. Fakat bu toplantılarda dinlemesi gereken siz konuşması gereken bizleriz. Sorunlarımıza çare bulmalısınız” dedi.

ak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi-001.jpg

Toplantının kalan bölümü ise basına kapalı gerçekleştirildi. Gece yarınsa doğru sona eren toplantıda partililer Milletvekili Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve ilçe başkanı Emre Akgün’e yönelik sorular yönelttiler.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset