AK Parti'de Toplantı Sona Erdi

AK Parti'de Toplantı Sona Erdi

Ak Parti Akçaabat İlçe teşilatı durum değerlendirmesi yapmak üzere yapılan toplantı sona erdi.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahali İdareler Genel Seçimi öncesi Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Olarak açıklanan Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu'nun adaylıktan çekilmesi İlçe teşkilatında şok etkisi yarattı.İlçe Başkanı Osman Çavuş durum değerlendirmesi yapmak üzere parti binasında tüm parti organlarının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Ak Parti İlçe Bşkanı Osman Çavuş'un toplantıda yaptığı açıklama  

"Bu partiyi biz kurduk, bu partinin kurucusuyuz. Ak partinin icraatlarıyla özdeşleştik. Bu partiden gitmek gibi bir hakkımız yoktur. Buraya gelecek olan insanlarda bizlerle beraber çalışacaktır. Bizim kapımız herkese açıktır, ama usulü ve kaidesiyle birlikte herkese açıktır. Partiye nasıl kayıt olunacağı bellidir.  Tepeden inme şunu koyalım seçim alırım la olmaz. Ben onurlu bir seçim yapmak istiyorum. Yaptığım bu seçimde seçimi kaybedeceğim hiç önemli değil. Ben seçimi kaybettiğimde görevden alınacağımı da biliyorum. Ama ben bu teşkilata güveniyorum. He vallahi diyorum hem billahi diyorum bu teşkilat bundan sonra koyacağı adayla seçimi alacaktır.(toplantı salonunda uzun süre alkış)

  Ortamı germek istemiyorum ama haksızlığa uğradığımız söylemek istiyorum. Mahmut Haydar Ustaoğlu’nun istifası da doğru değildir. Neden yukarıdakiler hata yaptı. Adayımızı açıklamalıydılar ama açıklamadılar. Biraz daha sabretseydi 23 Ocakta kesinlikle Sayın Ustaoğlu aday olacaktı.

Bundan sonra bize tepeden inme bir aday ile bize dayatırsalar onu da oturacağız ve bu teşkilatımıla bunu görüşeceğiz. Bir şey daha söylüyorum bu teşkilat görevden alınsa da bu teşkilat gölge teşkilat olarak Ak Parti için uğraşacaktır. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Birileri gelip bu masanın etrafında toplantı yapabilir bizde A kişinin evinde toplantı yapacağız, Akçaabat’ı alacağız Ak Partili yapacağız

Gergin olduğunuzu biliyorum. Bir haksızlığa uğradığımız kesindir. Bizim başkasının hakkını korurken kendi hakkımızı da savunmak gibi bir görevimiz vardır. Durmak yok yola devam."

Toplantı ile ilgili açıklamanın yarın yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Siyaset