AK Parti'de İlk Resmi Aday

AK Parti'de İlk Resmi Aday

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de yapılacak olan genel kurul öncesinde ilk aday çıktı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’de 29 Kasım’da yapılacak olan genel kurul öncesinde başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim Hacı Hakkı Kahraman oldu. Kahraman,  yaptığı açıklamada “Seçimler demokrasi bir yarıştır. Bu süreçte aday adayı arkadaşlarımız çıkabilir. Partimizin ilkelerine ve değerlerine yakışır bir seçim ortamı olacağına inanmaktayım.” dedi.

AK Parti’nin millete taahhüt ettiği ve bugün  ‘Yeni Türkiye’ olarak tanımlanan demokratikleşme, refah toplumu, kalkınmada öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizin geleceğe taşıma süreçlerinin tamamımın siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikâyesinin bir destanı olarak gerçekleştirildiğini belirten Kahraman, şunları söyledi:

“Partimizin siyaset yapma anlayışı, seçmenleri, üyeleri ve yöneticileriyle geliştirdiği iletişim modeli siyasi etkinliklerinde ortaya koyduğu disiplin ve düzen ülkemizde ve tüm dünyada takdir edilmektedir. Bu felsefe siyasi hayatımızdan ‘ben fikri’ni çıkarmıştır biz, ülkem ve davam anlayışını getirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin 24/10/2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplasında ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyeleri ne başkan adaylığımı açıkladım.”

Hacı Hakkı Kahraman kimdir?

haci-hakki.jpg10 Nisan 1975 doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Akçaabat’ta yaptı.  Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun oldu Evli, iki çocuk babası.

AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulmasıyla Kaleönü Gençlik Kolları Başkanı olarak aktif siyasete atıldı. Akçaabat İlçe Gençlik Kolları’nda da Teşkilat Başkanı olarak görev yaptı. Mustafa Cumur ve Osman Parlayan’ın başkanlık yaptığı yönetim kurullarında görev aldı. AK Parti Siyaset Akademisi’ni başarıyla tamamladı. Halen AK Parti’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset