Ak Parti'de Bayramlaşma

Ak Parti'de Bayramlaşma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda bugün yapılan bayramlaşmada ilginç sahneler ve isimler yer aldı.

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan ve şu anda Mekke’de hac farizasını yerine getiren Dr. Mahmut H. Ustaoğlu, telefonla törene katılanların bayramlarını kutladı.

  Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Nafız Özak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli ile Trabzon milletvekili Mustafa Cumur’un da hazır bulunduğu bayramlaşmaya çok sayıda partilinin katılması dikkat çekti.

 Çok sayıda bürokratın da ilgi gösterdiği bayramlaşmaya Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ismi belediye başkan adayları arasında geçen Osman Karaçukur, Halil Seyis, Adnan Günnar ve Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Sivrikaya da katıldı.

  AK Parti teşkilatlarının tamamının hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaların yanı sıra bir ilk olarak siyasi konuşmalara da yer verildi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak, içerisine girilen yerel seçim sürecinde siyasi rakiplerinin hadlerini aşacak tavırlar sergilemeye başladıklarını ve bazı basın yayın organlarının da buna alet olduklarını üzüntüyle müşahede ettiklerini belirterek, iftiralar karşısında düzgün ve ileriyi gören siyasi yaklaşımlarının hiçbir zaman için değişmeyeceğini söyledi. Yakın zamanda bütün il, ilçe ve beldelerde adaylarıyla halkın huzuruna çıkacaklarını da dile getiren Bakan Özak, AK Parti’nin bütün adaylarına kefil olduğunu vurguladı.

  Akçaabatlı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli ise daha çok AK Parti iktidarında ülkemizin kazanımları üzerinde durdu. Cumhuriyet tarihinin en kayda değer gelişim hamlesinin AK Parti iktidarında yaşandığına işaret eden Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, “Ankara’dan arabamla geldim. AK Parti iktidarının neler başardığını görmek istemeyenleri en azından arabalarıyla kısa bir seyahate davet ediyorum.” dedi.

  Gedikli’nin konuşmasının hemen akabinde ise İlçe Başkanı Osman Çavuş’un çalan telefonunun karşı tarafında AK Parti’nin muhtemel Akçaabat Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut H. Ustaoğlu vardı. Ustaoğlu, Mekke’de hac farizasını yerine getirmek için bulunduğundan bayramlaşma programına katılamamıştı ama gönlünün bir yarısının da Akçaabat’taki dava arkadaşlarının yanında olduğunu açtığı telefonla göstermişti.

  İlçe Başkanı Çavuş’un elindeki mikrofonla sesini ilettiği Ustaoğlu, bayramlaşmaya katılan herkesin ve tüm halkımızın bayramını bu vesileyle kutlamış oldu. Çavuş’un Ustaoğlu’na bu jesti, AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı’nın Dr. Mahmut H. Ustaoğlu olarak resmen açıklanmasa dahi teyidi olarak değerlendirildi ki; aynı ortamda bir bakan, bir genel başkan yardımcısı, bir milletvekili ile hemen hemen eksiksiz olarak teşkilat mensupları da varken.

 

Bayramlaşma sonrası törene katılanlara Akçaabat Belediye başkan Adayı Dr. Mahmut Haydar Ustaoğlu’nun isminin yazılı olduğu kalem ve bloknotlar dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset