AK Parti'de Adaylık Başvuruları Başladı

AK Parti'de Adaylık Başvuruları Başladı

AK Parti başkan aday adaylığı için başvuruların 01 Ekim-01 Kasım tarihleri arasında yapılabileceğini bildirdi.

AK Parti Akçaabat  İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Eroğlu, belediye başkan aday adaylığı için başvuruların 01 Ekim-01 Kasım tarihleri arasında yapılabileceğini bildirdi.

Eroğlu , yaptığı yazılı açıklamada, daha önce 22 Ekim'de başlayacağı açıklanan adaylık başvuru tarihinin erkene çekilerek 1ekim"e alındığını açıkladı.

Yerel seçimlerde Akçaabatımızda AK Parti'den aday adayı olacakların, 01 Ekim-01 Kasım arasında partiye başvurabileceklerini ifade eden  Eroğlu, şunları kaydetti:

"AK Parti  teşkilatlarında görevliler, aday adaylığı başvurusu yapmaları halinde teşkilatlardaki görevlerinden ayrılacak. Bu durumdaki arkadaşlarımızın 1 Kasım'a kadar istifa etmeleri gerekiyor. Adaylarımız Genel Merkezimiz, Bakanımız, milletvekillerimiz, il başkanımızın ve İlçe başkanımızın koordineli araştırmaları ve çalışmaları sonucu partimizin ilke ve anlayışına en uygun şekilde belirlenecektir. Partimizden belediye başkanlıklığına ve belediye meclislerine aday adayı olarak başvuru yapacak herkese başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset