AK Parti Yönetimi Okullarda

AK Parti Yönetimi Okullarda

AK Parti Akçaabat yönetimi, yeni eğitim öğretim dönemi başlaması nedeniyle bir çok okul yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, yeni eğitim öğretim dönemi başlaması nedeniyle bir çok okul yönetimini ziyaret ettiklerini, özellikle son yapılan idareci rotasyonunun okullarda olumlu bulunduğunu söyledi.

 

Osman Çavuş, parti yönetimi olarak her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim sezonu başlaması nedeniyle başta ilçe milli eğitim müdürü ve idarecisi değişen okullar olmak üzere birçok okulu ziyaret ettiklerini belirtti. Çavuş ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Okul idarecilerine yapmış olduğumuz ziyaretlerde ilçemizdeki eğitim seviyesini daha ularlara nasıl çıkartırız diye fikir alışverişinde bulunarak, idarecilerimizin görüşlerini aldık” dedi.

Yapılan rotasyon ile okul müdürlerinin yer değişikliğinin eğitime olumlu yansıması olacağını ifade eden Çavuş “ziyaret ettiğimiz yeni idarecilerin hemen hemen hepsi böyle bir uygulamanın yapılmasından memnun. Hatta bazı ziyaretlerde bu uygulamanın alt birimler de uygulanmasının yararlı olacağı görüşü dile getirildi.Biz de bu görüşlere katılıyoruz” dedi.

 

Akçaabat’ta eğitim anlamında çok şey yaptıklarını ancak yapılanları yeterli görmediklerini de ifade eden Çavuş açıklamasını şöyle tamamladı “Akçaabat’ta eğitim anlamında çok yenilikler yapıldı. Ancak eksiklerimiz de yok değil.  Akçaabat’ta öğretmen lisesi ve fen lisesi açıldı. Bunlar kolay olmadı. Açılan Anadolu  Öğretmen Lisesi’ne yer temini gerekiyor. Bunun için Söğütlü beldemizde belediyenin varolduğunu söylediği 21 ve 9 dönümlük arazilerdeki süreç tamamlanırsa buralara yen okullar inşa edilebilir. Bunun yanında Akçaabat’ın yeni modern bir öğretmen evine ve halk eğitim merkezine ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları karşılamak için gelecekte mücadele edeceğiz” dedi.

akp_okullarda2.jpg

akp_okullarda3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler