AK Parti Yönetim Listesinin Analizi

AK Parti Yönetim Listesinin Analizi

AK Parti Yönetim Listesinin Analizi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşti. Tek adaylı kongrede başkanlığa kapatılan  İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi getirildi.

640 delegenin oy kullanma hakkının olduğu kongrede sadece 300 civarında delege oy kullandı.

Başkan Haydar Revi’nin listesi; Abdullah Özer, Adem Çakır, Ahmet Karadeniz, Ahmet Uğur Zihni, Ahmet Haşim Ekici, Ali Kaan, Ali Faik Hacıoğlu, Alper Bektaşoğlu, Arzu Yalçınalp, Aydın Gündoğdu, Aziz Mürtezaoğlu, Bayram Günaydın, Bayram Öztürk, Vesile Çörekçi Arslan, Canan Bülbül, Coşkun Şahin, Enes Aslan, Engin Çakır, Fahri Coşkun, Fatih Solak, Fatma Civan Karahasan, Halil İbrahim Demirtaş, Halil İbrahim Mürtezaoğlu, Hasan Dilekoğlu, Hüseyin Hacısalihoğlu, İrfan Çelik, Kadir Hatipoğlu, Kamil Kansız, Köksal Boz, Mahmut Kalaycı, Mahmut Yazıcı, Mehmet Alp, Mehmet Atmaca, Melike Keleş, Meryem Çelenk, Metin Günay, Muhammet Yıldırım, Murat Çakır, Murat Zeki Çolak, Mustafa Usta, Nihat Demir, Önder Reis, Selim Karabinaoğlu, Serap Ayvaz, Şener Kibar, Şeref Demirci, Uğur Aydın, Volkan Bozali, Zehra Ermiş isimlerinde oluştu.

 

Akçaabatlı Kimler Var?

 

İl Başkanı Haydar Revi’nin en çok zorlandığı liste hazırlama oldu. Revi’nin İlçelerdeki hassas dengeyi gözetmek için çaba harcadığı listede Akçaabatlı az kişiyi görebildik. Diğer ilçeler kendi yorumlarını elbette ki yapar biz Akçaabat için bir analiz yapalım.

 

Bir önceki yönetimde Akçaabatlıların fazlalığı dikkat çekerken bu dönemde ise azlığı dikkatlerden kaçmadı. Akçaabat’tan genç yetenek ve gelecekte çok şey beklenen Ahmet Haşim Ekici, eski il genel meclisi üyesi İrfan Çelik, bir önceki yönetimde de yer alan Engin Çakır ve  Enes Aslan Kadir Hatipoğlu, Alper Bektaşoğlu, Arzu Yalçınalp yürütme listesinde kendilerine yer buldu.

 

Akçaabatlı olarak Adnan Günnar, Temel Altunbaş ve Emre Akgün büyük kongrede delege yapılması sevindirici gelişme olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler