AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli,ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli,ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Hasan Beşli, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Beşli Trabzon’daki mevcut projelere yeni projeler ekleyerek,  şehrin hak ettiği yatırımları alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi.

Trabzon’a yapılması planlanan yatırım adası, havaalanı, demiryolu, güney çevre yolu gibi yatırımlara yenilerini ekleyerek, takipçisi olacağını belirten Beşli, “Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarının ne denli önemli olduğunu biliyorum. Onlarsız bir şey yapılamayacağının da bilincindeyim. Sivil toplum kuruluşları olmaksızın başarılı olmak zordur. Trabzon, ikinci üniversite hakkını kazanmış bir şehirdir. Mevcut 50 bin öğrencinin birer çift ayakkabı alması Trabzon’da 50 bin ayakkabının satılması demek. Üniversite kısa vadede şehri çok büyütebilir. İnşallah nasip olur da birlikte çalışırız. Çalışmalarımızla birlikte Trabzon’a hizmet getiririz” diye konuştu. Beşli, “İnsanların dertleriyle dertleneceğiz. Hangi parti olursa olsun insana hizmet edeceğiz. Bizim düşüncemiz budur. Trabzon’un geleceğini düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu ziyaretinden dolayı Beşli’ye teşekkür ederek, yaptıkları çalışma ve çalıştaylar sonrasında Trabzon’un gelecek stratejileri, kısa ve uzun vadede neler yapılması gerektiği yönündeki çalışmaların yer aldığı bir kitap takdim etti. 

Hacısalihoğlu, “Düşünceleriniz çok güzel, umarız hayata geçer. Seçimlere çok fazla bir zaman kalmadı. Bahsettiğiniz biçimde Trabzon’un ihtiyacı olan çok konular var. Şehir adına yapılması gereken küçük, büyük yatırım projeleri ve turizmle ilgili önemli adımlar var. Önümüzdeki seçimin Trabzon’umuz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset