AK Parti Toplantısından

AK Parti Toplantısından

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Kasım Ayı Danışma Meclisinde İlçe Başkanlığı İçin Çavuş Ne Dedi?.(VİDEO HABER)

  İlçe parti binasında yapılan toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Başkan yardımcıları Muhammet Sait Gürsoy, Murat Üçüncü ve Göksal Bankoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, belde ve belediye başkanları yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan ilçe başkanı Osman çavuş, AK Parti olarak 7 ayrı seçim için milletin kapısını çaldıklarını ve bu 7 seçimden de milletin desteği ile başarılı olarak çıktıklarını söyledi. Çavuş “İlçe teşkilatımız olarak 7 seçim geçirdik. Bu seçimleri milletimizin desteği ile başarılı olduk. Bu başları bir kişinin veya belli bir kesimin başarısı değil,  tüm partililerin başarısıdır” dedi.

Yaklaşan ilçe kongresi içinde konuşan Çavuş, kongre sürecinin iyi yönetildiğini ve kongreye tek liste ile gidilmesi gerektiğini ifade etti. Çavuş “Demokrasinin gereği seçimlerdir. Ancak parti içerisinde yapılan kongrelerde çift liste partiye her zaman partilere zarar vermiştir. Bu nedenle tek listede fayda var” dedi.

Öte yandan AK Parti Akçaabat danışma toplantısına ilk kez hiçbir milletvekilinin katılmaması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset