Ak Parti Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Akçaabat Haziran ayı danışma toplantısında hedef CHP ve belediye oldu.

Ak Parti Akçaabat Haziran ayı danışma toplantısı Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, İl Başkan Yardımcısı Adnan Günnar, Eski İl başkanı Ali Rıza Akdeniz, Belediye başkanları, parti yöneticileri  ve çok sayıda partili katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

Toplantının açılış konuşmasını  Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş yaptı ve başörtüsü ile ilgili mahkemenin verdiği kararın özgürlükler vurulan bir darbe olduğunu belirterek,  ülkenin demokrasi yolunda ilerlemesi için bugüne kadar çalıştıklarından daha fazla çalışacaklarını bu yoldan kendilerini hiçbir engelin alıkoyamayacağını ifade eti.

 

Eski Ak Aprti il başkanı Ali Rıza Akdeniz ise yaptığı konuşmada, muhalefeti eleştirerek Ak Parti'nin yaptığı icraatları karalamakla suçladı. Akdeniz CHP’nin ülkeye hiçbir zaman hizmet etmek niyetinde olmadığını belirterek  Ak Parti'nin özgürlükler adına yaptığı çalışmaları göremediklerini belirtti. Akdeniz “karanlığa öyle alıştılar ki yıldızlardan korkar hale geldiler” ifadesini kullandı.

 

Toplantıda söz alan Dörtyol Belediye Başkanı Cevat birinci ise, yakın geçmişte haksız olarak verilen 367 kararını halkın hallettiğini,  Anayasa Mahkemesi’nin özgürlükler konusunda verdiği kararı da halkın halledecek güce sahip olduğunu belirtti.

 

            Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ise toplantıda yaptığı konuşmada, Akçaabat’a yapılan hizmetlerden bahsederek partilerden daha fazla çalışmalarını istedi. Cumur, Akçaabat’a  ülkenin en modern hastanesini kazandırmak için çok mücadele verdiklerini ancak bu konunun bazıları tarafından farklı yönlere çekildiğini ifade ederek “Bu ihalede sürecinde Akçaabat’a kimin hizmet etmek istediği açık ortadadır. Yapılan gereksiz tartışmalar sonucu hastane ihalesi bir yıl gecikmeli yapılmıştır.Ama bu hastane artık Akçaabat’ın yüz akı olacaktır” dedi.

 

            BELEDİYE ARSA ÜRETMİYOR..

 

            Cumur, Akçaabat’ta arsa sıkıntısını hat safhada olduğunu ancak bunun için belediyenin gerekli adımları atamadığını belirtti. Cumur “Biz ülkede hangi partiden olursa olsun hizmet etmek için mücadele veriyoruz. Akçaabat’ta her 3 kişiden 2 kişi bize oy verdi. Bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bu sorumlukla Akçaabat’a bir şeyler kazandırmak için gayret sarf ediyoruz Ancak aynı gayreti belediyeden göremiyoruz. Akçaabat’ta arsa üretmek konusunda belediyenin çalışmaları yetersiz. Bu da bizim ilçeye vereceğimiz hizmetleri engelliyor.  Adalet bakanlığından Adliye sayarı için para çıkarttık. Ama bu binayı yapacak yerimiz, arsamız yok. Bu konuda belediyeye ye düşen sorumluluk çok fazladır.” Dedi.

            Cumur, Akçaabat’a spor salonu için kaynak bulunduğunu ve Akçaabat Lisesinin arka kısmına tüm okulların kullanabileceği altı konferans salonu üstü ise spor salonu olacak bir kompleksin 15 gün içinde ihale edilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset