Ak Parti Toplandı

Ak Parti Toplandı

Ak Parti Toplandı

Ak Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Kasım ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

İlçe parti binası Mustafa Cumur salonunda gerçekleştirilen toplantıya;

AK Parti Trabzon milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan yardımcıları Cevat Birinci ve Osman Parlayan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe eski Başkanı Osman Çavuş, Ak Parti ilçe başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıyı yönetmek üzere oluşturulan divana; Hüseyin Altıntepe, Metin Yardım, Ahmet Güner, Sultan Varlık Çelik ve Meral Issı Değer getirildi.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti ilçe başkanı Emre Akgün 2017 planlarını açıklayarak müjdeler verdi. Akgün 2017 planları içerisinde, 2. Devlet üniversitesini, kaymakamlık binasını, adalet sarayını ve Akçaabat için bir çok önemli projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Akgün’ün ardından konuşmasının ardından, genel merkez tarafından hazırlanan 15 Temmuz tanıtım videosu “Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez” partililere gösterildi.

Danışma meclisinde konuşan Milletvekili Günnar, partililer ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Günnar, “Halkımız istedi biz dokunulmazlıkları kaldırdık. Geldiği günden beri teröristleri savunmaktan başka bir iş yapmayan HDP, ifade vermeye gitmiyor. Öyle bir iktidar var ki seni zorla ifadeye götürür. Biz bu millet istedi diye PKK ile mücadele ediyoruz. FETÖ’cülerden hesap soruyoruz sormaya da devam edeceğiz. Alçaklardan hesap sormazsak bize yazıklar olsun. Biz bunun hesabını sizden soracağız. Burada halk mağdur olmuştur. Onların içinde mağdur olduklarını söyleyenlerin çoğu ailesine yalan söylüyor. Fethullah Gülen denen hain 15 senedir ağladı da neden 5 senedir ağlamadı. Mendilinde soğan mı vardı da ağlıyordu. Biz FETÖ’nün de hakkından geleceğiz, PKK’nın da hakkından geleceğiz, DAEŞ’in de hakkından geleceğiz.” Şeklinde konuştu.

Başkanlık sistemine de değinen Günnar,” Başkanlık sistemi ile koalisyonların oluşturacağı tüm zararları ortadan kaldıracak Türkiye. Başkanlık sistemi gelirse bu ülkede 7 Haziran’da yaşadıklarını bir daha yaşamayacağız. Bu dava iktidar olmak zorundadır. Bizim en büyük yardımcımız Allah’tır diyerek yola çıktık. Biz memleketimiz davamız için başkanlık sistemine talibiz. Cesareti olan tek başına çıkar ve ben bu iktidara talibim der ve başkanlığa aday olur. Bizim sağlam durmamız lazım. Ülkemiz ve geleceğimiz için çok çalışmamız lazım.” İfadelerini kullandı.

2-033.jpg

ak-parti-akccabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset