AK Parti Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen iftar programında konuşan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler büyük bir gayret içerisinde dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Akçaabat Saray Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına,  AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Başkanı Emre Akgün, belediye meclis üyeleri, partinin mahalle teşkilat baklanları ve partililer katıldı.

Programda konuşan Milletvekili Adnan Günnar Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler büyük bir gayret içerisinde olduğunu ifade etti. Günnar “Bölge olarak ramazan ayını huzur içerisinde geçirdik. İnşallah bu huzur tüm ülkemize yayılır. Türkiye’nin ileriye gitmesini, güçlenmesini arzu etmeyenler, topyekün bir araya gelmişler ve Türkiye’nin önünü kesebilmek için büyük gayret gösteriyorlar. Ama biz sizlerin vermiş olduğu güçle, samimi anlayış ve inançla birlikte inşallah bu engelleri birlikte aşacağız” dedi.

Akçaabat teşkilatına da teşekkür eden Günnar “Akçaabat tüm organizasyonlarda olduğu gibi önderliğini koruyor. Akçaabat dışında da yapılan diğer organizasyonlarda da oldukça hareketli geçti. Bu çalışmadan dolayı teşkilatımızı da tebrik ediyoruz sizlere de katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programda konuşan Akçaabat belediye başkanı Şefik Türkmen ise, Akçaabat’ın önemli bir sıkıntısı olmadığını ifade etti. Başkan Türkmen, “Akçaabat olarak çok önemli bir sıkıntımız yok. Allaha şükür huzur içerisindeyiz. Ramazan ayında yaşadığımız bir trafik kazası bizleri çok üzdü.  Hepinizin bildiği gibi taksici arkadaşımız Osman kardeşimiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Buna çok üzüldük. Tabi ülkemiz genelinde bir terör mücadelesi var ve bu mücadelede devam ediyor” dedi.

ak-parti-akcaabat-001.jpg

ak-parti-akcaabat1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler