AK Parti sıradan bir parti değildir

AK Parti sıradan bir parti değildir

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, “AK Parti sıradan bir parti değildir” açıklamasında bulundu.

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Abdulkadir Uraloğlu, “AK Parti sıradan bir parti değildir” açıklamasında bulundu.

Uraloğlu, açıklamasında “AK Parti siyaseti rutin siyasetin dışındadır. Sadece seçimden seçime değil her an her anlamda vatandaşımızla iç içe olmayı,her sorun ile yakından ilgilenmeyi gerektiren bir siyasi anlayışın temelini oluşturur. AK Parti’de siyaset, arta kalan zaman veya boş zaman işi değildir. Tam tersine aktif zaman işidir. Hem ulaşılabilir olacağız hem de üretken olacağız bu bizim en önemli farkımızdır. Hele hele çok hareketli ve dinamik bir yapısı olan Trabzon insanımızın en önemli özelliklerinden biri budur. Sadece seçim dönemleri değil sadece seçime yönelik çalışma değil, bizim siyasetimizin temelinde milletin dertlisi olmak yatmaktadır. Milletimizle aramızda bağ ne kadar kuvvetli olursa o kadar güçlü ve kudretli oluruz. İşte atılan adımların cesur ve kararlı olma sebebi de burada yatmaktadır.13 yıllık iktidarımızın sarsılmaz bir şeklide ayakta durması devam etmesi milletle olan kuvvetli bağın eseridir.2015 seçim sürecinde AK Parti Teşkilatlarına yönelik temayül yoklaması yapıldı. Sonra mülakat yapıldı. Halen kamuoyu yoklamaları yapılıyor.Şimdi de ilk defa Türkiye’de siyasi parti ayrım gözetmeden bütün kesimlerin, her düşünce ve görüşten Sivil Soplum Kuruluşlarının görüşüne başvurdu. Hepsini önemsediğini hepsine değer verdiğini ve daha önemlisi de biz Türkiye’nin partisiyiz anlamında kendini ortaya koyduğu gündür.Sivil Toplum Kuruluşları da yüksek katılımla bu çağrıya karşılık verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset