AK Parti Öğretmenlerle

AK Parti Öğretmenlerle

AK Parti Öğretmenlerle

AK Parti, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Akçaabat’taki Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek öğretmelnerin günlerini kutladı.

4 Grup halinde gerçekleşen ziyaretlere, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mahmut Çavuş  ve partililer eşlik etti.

Emekli öğretmen Hüsnü Sevim ve emekli öğretmen Aydın Berberoğlu’nu dsa ziyaret ederek öğretmenler gününü kutlayan Başkan Türkmen ve beraberindekiler, fedakarlıkların en büyüğünü gösteren çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladıklarını belirtti.

İlçe Başkanı Emre Akgün ise "Hepimizin yetişmesinde ve ülkemizin geleceğinin inşasında ölçülemeyecek derecede emeği olan öğretmenlerimizin ne yaparsak yapalım hakkını ödeyemeyiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü canı gönülden tebrik ediyorum. Hakka yürümüş olan  öğretmenlerimize rahmetler dilerken, hayatta olanlara başarılarla dolu, hayırlı, uzun ömürler temenni ediyorum" dedi.

ak-parti-ogretmenlerle.jpg

ak-parti-ogretmenlerle1.jpgak-parti-ogretmenler-ile-002.jpg

ak-parti-ogretmenlerle1.jpg

ak-parti-ogretmenlerle2.jpg

ak-parti-ogretmenlerle3-001.jpg

ak-parti-ogretmenlerle4-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler