AK Parti, Öğretmenler Gününü Kutladı

AK Parti, Öğretmenler Gününü Kutladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı, geleneksel hale getirdiği Öğretmenler Günü gezisini bu yıl da gerçekleştirdi.

 

İlçe Başkanı Osman Çavuş’un başkanlığını yaptığı heyetin gerçekleştirdiği ziyaretlerde eğitimcilerin günleri kutlandı ve sorunları hakkında bilgi alındı.

Milli Eğitim’e ziyaret

AK Partililer’in gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilki Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih köse’ye oldu. İlçe Başkanı Osman Çavuş’a İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Haçkalı ve Emin Zurnacı’nın yanı sıra bazı yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, tüm öğretmenler anına Köse’nin öğretmenler günü kutlandı.

Akçaabat’ın eğitim durumuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürü Köse’nin sunduğu brifingi ilgiyle dinleyen AK Partililer, iktidarlarında yapılan yatırımlarla ilçenin bir eğitim kentine döndüğünü belirttiler.

Sendikalara ziyaret

AK Parti heyetinin diğer ziyaret yerleri ise eğitim iş kolunda hizmet veren sendikalar oldu.

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Haçkalı ve İrfan Çelik olduğu halde ilk olarak Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilciliği’ni ziyaret eden Çavuş’u burada İlçe Temsilcisi Cevat Şal ve kalabalık bir öğretmen topluluğu karşıladı. Çavuş ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Eğitim Bir-Sen oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim