AK Parti Mitinginden Akılda Kalanlar

AK Parti Mitinginden Akılda Kalanlar

AK Parti Mitinginden Akılda Kalanlar

BİR HAFTADA 2 MİTİNG

AK Parti Akçaabat’ta 5 günde 2 miting yaptı. İlk toplantı 9 Nisan Pazar günü Hamam Çimeni Çarşısı avlusunda yapılmış ve toplantı bir anda miting havasına bürünmüştü. Bu toplantıa daha çok Sivil Toplum kuruluşlarının üyeleri katılmış olsa da mini bir miting oldu diyebiliriz. Bunun ardından bugün (14 Nisan Cuma) gerçekleşen miting yağmur engel olur mu sorusu soruluyordu.  Partilere mesaj olarak yağmurluk dağıtılacağı dahi geçildi. Ve Süleyman Soylu farkını gösterdi ve coşkulu kalabalığın kendisini ilgiyle takip etmesini başardı. Akçaabat Fatih Parkı yine tarihi günlerinden birisini yaşamış oldu.

MİTİNGİN FARKLI SİMALARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun platforma çıkmasıyla başlayan heyecan miting boyunca sürdü. Bu sırada Trabzon milletvekilleri tam kadro Süleyman Soylu’nun hemen arkasında hazır bekledi. Sadece Milletvekilleri değil, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere, Akçaabat ve ilçe belediye başkanları ve birçok partili hazır pür dikkat Soylu’nun konuşmasını takip etti. Süleyman Soylu’yu sadece AK Partililer takip etmedi tabii ki. Platformda en dikkat çekici isim beklide Şener Pul oldu. Akçaabatlı iş adamı Şener Pul, MHP Trabzon Milletvekili aday adayı olmuş fakat sıralamaya girememişti. Öte yandan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Beşli, Akçaabat ilçe eski başkanları Osman Çavuş ve Ahmet Ziya Öztürk gibi birçok isim mitinge katılarak destek verdi.

MİTİNGİN MÜJDELERİ

Süleyman Soylu, Akçaabat’taki konuşmasında en önemli müjde tüm Akçaabatlıların beklediği Akçaabat’a üniversite sözüydü. Sözünü tekrarlayan Soylu, “Akçaabat Üniversitesi 16 Nisan'dan sonra meclise geliyor. Bu güzel yatırım burayla beraber olacak. Şehir hastanesi de geliyor” dedi. Akyazı tünellerinin isimlerini de açıklayan Bakan Soylu “ Tüneller var ya birinin ismi bordo birinin de mavi. Yakışır mı?" diye konuştu.

AKGÜN’ÜN % TAHMİNİ

Ayaküstü Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ile konuştuk. Akçaabat ne olur dedi. Biz kendi fikrimizi beyan ettik tabii. Ama başkanın hedefi daha yüksek. Hedef % 80’lere kadar çıkmak. Bunun için gece gündüz çalıştıklarını, bu çalışmaya eski yeni tüm teşkilatın destek verdiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset