AK Parti Mahallelerde

AK Parti Mahallelerde

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Aydın ve Ağaçlı köylerini ziyaret ederek, köyde iftarını açtı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat Aydın ve Ağaçlı köylerini ziyaret ederek, köyde iftarını açtı.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Aydın ve Ağaçlı köyü sakinlerine sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, “Sizlerle bir araya gelmeye vesile olmamız bu memlekete hizmet etme gayemizdir. Dolayısıyla daha önce de ifade ettik, bu devletin nesi varsa bu milletin olacaktır. İnsanımızın ne sıkıntısı varsa elimizden geldiğince gidermeye çalışacağız” dedi. Anlayış noktasında halkla bir farklarının olmadığına değinen Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, “Milletimize hizmet için imkanları el birliğince her türlü ihtiyacı gidermeye gayret etmiş olacağız. Ülkemizi yöneten iyi bir yönetim var. Bugün Amerika’da ve Avrupa’da olmayan istikrar Türkiye’de vardır” diye konuştu. AK Parti’nin vatandaşa yaptığı hizmetlerden bahseden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Başbakanımız evde yaşlı ve yatalak hastaların ayağına hemşire doktor gönderdi. Hiçbir geliri olmayanlara maaş bağladı. ‘Fakirine, mazlumuna, mağduruna sahip çıkmayan devlet, devlet’ değildir. Bu devletin nesi varsı bu milletin olacak denildi ve milletine bu kadar hizmet ediyor” ifadelerine yer verdi. AK Parti’nin çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendiren Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de ciddi değişimlerin olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset