AK Parti Kurmayları Akçaköy'de Seçim Çalışması Yaptı

AK Parti Kurmayları Akçaköy'de Seçim Çalışması Yaptı

AK Parti Kurmayları Akçaköy'de Seçim Çalışması Yaptı

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yerel seçimlerin kirli oyunların cevabının verileceği bir seçim olduğunu söyledi.

Gümrükçüoğlu, Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Akçaabat ilçesine bağlı Akçaköy beldesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Akçaabat Belediye Başkanı Ahmet Ziya Öztürk'ün de eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, AK Parti'nin vatandaşın partisi olduğunu ve onlarla her zaman omuz omuza hareket ettiklerini belirtti.

Gümrükçüoğlu, "Şimdi 17 Aralık yolsuzluğu çıkardılar. Memleketi yıkmak için bomba patladı. Başbakanımız, 'yolsuzluğu yapan benim oğlum da olsa cezasını çekmelidir' dedi. Bu en büyük güvencedir. Bu vatan hainliğini sergileyen, dış teşebbüslere ve kirli oyunlara karşı bizim vatandaşımız kendi kendini idare edecektir. Bu seçim kirli oyunlarının cevabının verileceği seçimdir. Gece gündüz en iyi belediyecilik hizmetini bütün arkadaşlarımızla gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

ak-parti-trabzon-il-baskanligi-akcaabatta1.jpg

ak-parti-trabzon-il-baskanligi-akcaabatta2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset