AK Parti Köylerde Vatandaşla

AK Parti Köylerde Vatandaşla

AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri İftarda Bulundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı iftarda bir araya geldi.

Yönetim kurulu üyelerinin organizesiyle, Akçaabat’ın Kaleönü Köyü’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Başkanı Adnan Günnar, Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, ilçe yönetim kurulu ve partililer katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşma yapan İlçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk, “Ramazan programlarının devamı olarak bu akşam buradayız. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Göstermiş olduğunuz misafirperverlik için başta köy halkı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon’un yol sorununa değindi. Günnar, “Akçaabatlı ekmeğini topraktan çıkartan, çiftçilikle uğraşan çalışkan bir topluluktur. Bugüne kadar çok fazla şey istemedik. Hep kendi yağımızla kavrulmayı öğrendik. Ama Türkiye bundan 10 yıl önce iç açıcı bir durumda değildi. Şimdi yollarımızı beğenmiyoruz. Hangi yollarımızı beğenmiyoruz? Normal çakıllı asfalt yerine sathi kaplamayı bile beğenmez olduk. Sıcak asfalt istiyoruz. Trabzon Valisi diyor ki, ‘Tek hedefim Trabzon’un bütün yollarını sıcak asfalt yapmaktır.’ Ama Trabzon, Türkiye’nin en büyük yol ağlarından birine sahip bir şehirdir. Bundan dolayı Trabzon’un bütün yol sorunlarını bir anda çözebilmek imkansızdır. Fakat Allah’a hamd olsun her taraf yol ağlarıyla örüldü. Tel gibi görünen mükemmel yol ağlarıyla ulaşım sağlıyoruz” diye konuştu.

ak-parti-kaleonu-koyunde2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler