AK Parti, Destek Turlarına Devam Ediyor

AK Parti, Destek Turlarına Devam Ediyor

AK Parti 12 Eylül’de yapılacak olan Referandum’a destek turlarına devam ediyor.

Akçaabat’ta gerçekleşen çalışmaya Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, İlçe başkanı Osman Çavuş, İl Genel Meclisi Üyesi Emin Zurnacı ve partililer katıldı. Akçaabat’ta sivil toplum örgütlerinden, Akçaabat Muhtarlar Derneği, Akçaabat Şoförler Odası, Türk Eğitim Sen ve Eğitim Sen Akçaabat temsilciliklerini ziyaret etti. Akçaabat Muhtarlar derneğinde konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, 12 Eylül’de çok önemli bir referandum yapılacağını ve bu referanduma insanımızın geleceği için “evet” demesi gerektiğini belirtti.

Cumur konuşmasının devamında; “Arkadaşlar bakın, sosyal güvenlik kurumunu buraya getirdik. Daha önce bizim insanlarımız hep Trabzon’a gidiyordu. Dolmuş parası vs. bir sürü sıkıntı çekiyorlardı. Hizmeti ayağına getirdik. Şimdi hastaneleri biraz geciktireceğiz ama 1.sınıf hizmet olacak” dedi.

 

akparti_referandum2.jpg

 Muhtarlar Derneği Ziyaretinde Dernek Başkanı Eyüp Gedikli Cumur'un kendilerini bazı siyasiler gibi sadece seçimde değil, her zaman ziyaret ettiğini belirterek muhtarlar adına Cumur'a teşekkür etti.

 

 

akparti_referandum3.jpg

 

turkegitimsen_ziyareti.jpg

Türk Eğitim Sen Akçaabat Temsilciliğini de ziyaret etti.

 

egitimbirsen_ziyareti.jpg

Eğitim Bir Sen'i ziyaret ettiler.

 

esnafi_ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset