Ak parti den eğlence

Ak parti den eğlence

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Akçaabat’ta müzik ve eğlence programı düzenlendi.Başaran Akpye desteğini açıkladı.

Sahil alanında gerçekleşen geceye bayındırlık ve iskan bakanı Faruk N.Özak’ın yanı sıra Ak parti Trabzon Milletvekili adayları Cevdet Erdöl,Mustafa Cumur, Safiye Seymenoğlu, A.Metin genç ve Arif korkmaz katıldı.

Gecede konuşan Bakan Özak partilerine ilginin her geçen gün arttığını belirterek şunları söyledi; “ Türkiye’de ak partiye müthiş bir ilgi var.sayın başbakan ile birlikte beş tane mitinge gittim her gittiğimiz yerdeki ilginin geçmiş seçimlere göre daha fazla olduğunu gördüm. Bu ilgide, hem ak partinin yaptığı icraatları hem de son iki ay içinde demokraside meydana gelinen nokta önemli etken olmuştur. Trabzon’a bakıldığı zaman şu an 6 milletvekili Ak partilidir.Bize Trabzon’da siyasete yeni başlamış birisi olarak gerekli desteği verdiler.Bizi fazla tanımadan 6 vekil çıkartan Trabzon bizleri tanıdıktan sonra inanıyorum ki altı olan sayıyı yediye çıkartacaktır”.

Ayrıca Doğanköy Belediye Başkanı Kazım atmaca’ da Ak partiye katıldı. Atmaca’ya rozetini Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak taktı.Kazım Atmaca bir süre önce Doğruyol partisinden istifa etmişti.Öte yandan Anvatan partisinden Eski Milletvekillerinden Ali kemal Başaran Ak partiye destek vereceğini açıklayarak Ak parti milletvekilleri bile birlikte halkı selamladı. GHece hava fişek gösterisi va halk oyunları eşliğinde oynana horon ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset