Ak Parti Beldelerde

Ak Parti Beldelerde

AK Parti, hafta sonu Akpınar ve Dörtyol beldelerine adeta çıkarma yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), ilçe merkezinde olduğu kadar beldelerde de işi sıkı tutuyor. İl Genel Meclisi’nde bir önceki seçimlerde olduğu gibi 5’te 5 yapmayı hedefleyen AK Parti, özellikle Akpınar gibi kendisinde olmayan belediye başkanlıklarını da kazanmak istiyor. AK Parti, hafta sonu Akpınar ve Dörtyol beldelerine adeta çıkarma yaptı.

“Akpınar AK Belediye olacak”

Akpınar’da yeni belde binasının açılışını aday tanıtım töreni ile birlikte gerçekleştiren AK Parti, Akpınar’da adeta gövde gösterisi yaptı. Kalabalık ve görkemli bir törenle gerçekleştirilen AK Parti Akpınar Belde Teşkilatı’nın açılışında ilk olarak bir selamlama konuşması yapan Belde Başkanı Ali Öztürk, Akpınar Beldesi’nin hak ettiği iktidar hizmetlerinden faydalanabilmesi için geç kalınmadığını, 30 Mart sabahı tüm Akpınarlıların yeni bir AK sayfa açacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

AK Parti Akpınar Belediye Başkan Adayı Emekli Eğitimci Salih Bıyıklı’nın konuşması ise katılımcılar tarafından sık sık alkışlarla kesildi. Bıyıklı’nın, Akpınar’ı mutlaka alacaklarını ifade ettiği konuşmasında, törene katılan mevcut belediye başkanı Mehmet Ali Değermenci’ye şakayla karışık “yoruldun, bırak artık” demesi herkesi tebessüm ettirdi.

AK Parti’nin “AK Belediyecilik” anlayışıyla “Marka Şehirler” oluşturduğuna işaret eden AK Parti Adayı Bıyıklı, Akpınar’ın iktidar dokunuşuna olan ihtiyacının son yıllarda hissedilir derecede arttığına vurgu yaparak şunları söyledi:

“Akpınar Belediye Başkanlığı hizmet için bir araçtır. Beldemizin çağdaş bir yerleşim merkezine dönüşmesinin zamanı çoktan gelmiştir. Bu dönüşümü sağlayacak iktidar gücüyle birlikte göreve talip olduk. Sizin bir evladınız olarak size hizmet etmek için elimizi taşın altına koyduk ve Akpınarlılarla birlikte Akpınar’ı yönetmeye talibiz. Akpınar’ın ismiyle özdeş ‘AK Belediye’ 30 Mart sabahı sizlerin oylarıyla Akpınar’a bayrağını dikecek ve kazanan Akpınar’ımız olacaktır.”

İlçe Başkanı Osman Çavuş’un seçimlerin huzur ve barış içerisinde geçmesi temennisinde bulunduğu konuşmasının ardından Akçaabat İl Genel Meclisi ile Akpınar Belediye Meclisi Adaylarının tanıtımı yapıldı ve ardından Akpınar esnafı ziyaret edildi.

 

 

 

Çoban: Seçimi kaybetme lüksümüz yok

AK Partililer Akpınar’daki açılış programının ardından Dörtyol Beldesi’ne geçti. Burada, Dörtyol Belde Teşkilatı’nın düzenlediği halka açık toplantıya katılan AK Partilileri Dörtyol Belde Başkanı Servet Çoban ve belde yöneticileri ile Belediye Başkanı Cevat Birinci karşıladı.

Kalabalık bir katılıma sahne olan toplantının açılış konuşmasını yapan Belde Başkanı Çoban, Dörtyol’da tek rakiplerinin kendileri olduğunu belirterek, “Seçimi kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Yine de hiçbir seçim kolay seçim değildir. Teşkilatta olarak seçime hazırız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sosyal belediyecilik anlayışını AK Belediyecilik ile birleştirerek beldemizi marka bir yerleşim merkezine dönüştürdük. Hizmetlerimizin devamı için Dörtyol seçmeninden yeni dönem için yine yetki istiyoruz. Durmak yok, hizmete devam.” diye konuştu.

Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci’nin ise her zamanki gibi hatipliğini konuşturarak katılan kalabalığı heyecanlandıran konuşmasının ardından İlçe Başkanı Osman Çavuş yaptığı konuşmada, bütün beldelerde olduğu gibi Dörtyol’da da iddialı olduklarını söyledi.

Toplantıda son olarak Akçaabat İl Genel Meclisi ve Dörtyol belediye Meclisi Adaylarının tanıtımı gerçekleştirilerek Dörtyol esnafı ziyaret edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Siyaset