AK Parti Akçaabat’ta seçim çalışmasına başladı

AK Parti Akçaabat’ta seçim çalışmasına başladı

AK Parti Akçaabat’ta seçim çalışmasına başladı

 

Ak parti 30 Mart yerel seçimlerin çalışmasına Akçaabat’ta başladı. Seçim çalışmalarına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile ak partiden aday adayı olan isimler partililer ile beraber seçim çalışmalarına start verdiler.

Akçaabat’ta esnafı ziyaret eden partililer Şefik Türkmen’e destek için vatandaşlardan oy istediler. İl Başkanı Adnan Günnar " 2014 Yerel seçim çalışmalarına bugün itibari ile Akçaabat’ta startını vermiş bulunuyoruz. Belediye başkan adayımız burada çok başarılı çalışmalara imza attı. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm teşkilat kademelerimiz çalışmalarımızı sürdürüp 31 Mart günü Trabzon’a AK belediyecilik anlayışını getirteceğiz." dedi.

AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ise “bu süreçte biraz bekledik sonu hayırlı olur. Genel merkezimiz titiz bir çalışma yaptı. Dört dönem ilçemize hizmet eden Şefik Türkmen’i aday gösterdiler. Akçaabatlılar tarafından sevilen dürüstlüğüyle örnek oldu. Birlik ve beraberlik içinde çalışacagız. Seçim çalışmalarımıza başladık yoğun bir program yapacağız vatandaşlarımıza gideceğiz. Beklentilerini isteklerini alacağız. Akçaabat için başarılı işler yapacagız. Vatandaşımıza inanıyoruz ve güveniyoruz” dedi.

Şefik Türkmen ise “Akçaabat’ımız geçmişte çok sıkıntılar yaşadı. Akçaabat’ta güzel işler yaptık. Yürüyen işleyen bir belediyedir. Akçaabat’ta ayakları üstüne duran bir belediyedir. Yeni dönemde de adayız. Teşkilatımız ve başbakanımız bizi layık gördüler. Yapılacak çok iş var. Akçaabat’ımızı Türkiye’nin ve Dünyanın gelişmiş mutlu ve yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışacağız. Geçmişten tecrübelerimiz var. Birlik ve beraberlik içinde bir başlangıç yapıyoruz. Yeni dönemde vatandaşımıza neler yapacağımızı anlatacağız. Akçaabat’ı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bize bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğu” Akçaabat benim doğduğum yer. Burası bir ilçe değil bir şehir haline aldı. Teşkilat olarak omuz omuza hep birlikteyiz. Biz vatandaşlarla birlikteyiz. Halkın dertleriyle dertleniriz. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz anlayışı ile bu seçim sürecinde birlikte çalışacağız. Aday olan olmayan tüm adaylarımız birlikteyiz. Hepimiz milletin hizmetkarıyız”dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset