AK Parti Akçaabat'ın Köylerini Dolaşıyor

AK Parti Akçaabat'ın Köylerini Dolaşıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanının da katıldığı köy programlarına devam ediyor.

ak-parti-koylerde1.jpg

Akçaabat’ın en büyük köyü olan Aydın Köyünde düzenlenen iftar programına katılan Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar  “Ramazan Programlarının devamı olarak bu akşam   Aydın köyündeki kardeşlerimizle birlikteyiz. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Göstermiş olduğunuz misafirperverlik için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

  Günnar ; Ak parti seçimlerde Aydın köyünde hep birinci oldu, bizleri asla yanıltmadınız  sizin sevginize  ve bağlılığınıza layık olmaya çalışacağız dedi. Aydın köyü gurup yoluna da değinen Adnan Günnar, Bakanımız Erdoğan Bayraktarın Jet hızıyla çıkardığı 2.5 milyon lira ödenek  ile köy yollarının derhal asfaltlanmaya başlandığını ve  Rahmetli Özal zamanından bu güne  yapılamayan yol Ak Parti iktidarına nasip oldu diyerek, köy yollarının da  artık sahil yoluyla aynı kalitede olduğunu ifade etti. Ak parti iktidarı ile her alanda kalkınma olduğunu belirterek, “ milletin iradesi iş başındadır, artık çalıp çırpma, hortumlama devri sona ermiştir, milletimiz hırsıza ve darbelere dur demiştir” dedi.  Avrupa krizle boğuşurken Türkiye dimdik ayaktadır, gezi parkı olayları yürüyen tekere çomak sokma eylemidir ama milletimiz bu oyunu görmüş hesabı bozmuştur dedi. Allah birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin ve islamın bayrağını taşıyan bu milletin önünü daima açık etsin şeklinde konuştu. Kadir Gecesi olması nedeni  ile köydeki kardeşlerimin kadir gecesini kutluyorum diyen Adnan Günnar;  hep birlikte birlik ve beraberliğimizin daim olması için duanızı bekliyorum diyerek Aydın köyündeki iftar programına emeği geçenlere teşekkür etti.

Köy yollarının asfaltlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren  Aydın köyündeki vatandaşlar Çevre ve  Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktara çok teşekkür ederiz. Allah emeği geçenlerden razı olsun diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aydın köyünde düzenlenen iftar programına  İl Başkanı Adnan Günnar’ın  yanı sıra Akçaabat ilçe başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve çok sayıda yönetim kurulu üyeleri  katıldı.

ak-parti-koylerde2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Siyaset