Ak Parti Akçaabat  İlçe Teşkilatı Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti Akçaabat  İlçe Teşkilatı Mart ayı ilçe danışma meclisi toplantısı yapıldı.

İlçe parti binasında gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan yardımcıları Cevat Birinci ve Osman Parlayan,Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe eski Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Ak Parti ilçe başkanı Emre Akgün ve yönetim kurulu üyeleri,Milletvekili Aday Adayları,  Kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

divan-001.jpg

Toplantıyı yönetmek üzere oluşturulan divana;Kadın Kolları başkanı Melike Turhan, Gençlik Kolları Başkanı Sultan Varlık Çelik,Hüseyin Altıntepe ve Ayfettin İncehasan getirildi.

emre-baskan.jpg

 

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Emre Akgün’ün yaptığı toplantıda, Şubat’ın 10’undan beri bir aday adaylarını belirleme sürecindeyiz  inşallah 7 Nisan’da tamamlayacağız bu süreci. 7 Nisan’dan sonra 6 milletvekili adayı olarak değildi 49 milletvekili aday adayı olarak sahada olacağız. İl başkanımızın da belirtmiş olduğu gibi 6-0 ı Trabzon’da elde etmek için sonuna kadar çalışacağız. Türkiye genelinde de genel merkezimizin söylemiş olduğu gibi 400 milletvekilini çıkararak anayasayı değişecek , anayasal düzenlemeyi sağlayacak bir çoğunluğa ulaşacağımıza inanıyorum, dedi.

 

sefik-baskan.jpg

Seçim zamanlarını demokrasinin zaferi olarak nitelendiren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen “Yeni bir seçim süreci içersindeyiz. Siyasi ortam hareketlenmiş durumda. Ben bu seçimleri demokrasinin bir güzelliği olarak bayram kabul ediyorum. İnsanlarla kucaklaşma zamanıdır. Bakınız normal zamanlarda yapamadığımız hareketleri şimdi çok rahatlıkla yapıyorsunuz. 5 defa seçime girdim normal zamanda gidip kucaklamanız lazım ama insanlar durup dururken niye kucakladın diyebiliyor. Ama seçim zamanı insanlar kucaklaşmaya hazır ve demokrasinin güzelliği de bu. Halkın ayağına gidiyoruz. Halkın isteklerini arzularını şikayetlerini yerinde dinliyoruz. Biz parti olarak daha çok demokrasi daha çok hürriyet daha çok serbestlik diyoruz ve o şekilde de gidiyoruz. Bu süreç içersinde güzel bir yöntem takip ediliyor. Teşkilatların görüşleri alınıyor. Halkın görüşleri alınıyor, anketler yapılıyor. Demokrasinin güzelliği AK Partinin güzelliği bu. El ele,  kol kolayız. İnşallah seçimde de en iyi sonucu almak için yerel yönetimler olarak, siyasetçiler olarak Akçaabat teşkilatı olarak elimizden geldiği kadar gayretimiz göstereceğiz” dedi.

cevat-baskan.jpg

Uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar sağlına kavuşan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci “Yola çıkmış aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Beraber yola çıktığınız dostlarınızla yolda giderken eğer onları değiştirmemişseniz , yolda giderken de yeni katılanları safınıza almışsanız hem istikametinizi şaşırmazsınız hem de hedefe varırsınız. Aynısını yaptık. İlk defa bu dava ya sahip çıkanlarda burada sonradan gelenlerde burada.  hedefe kavuşacağız inşallah” dedi.

ahmet-baskan.jpg

AK Parti Akçaabat İlçe Eski Başkanı Ahmet Ziya Öztürk: İl başkanımızın ve ilçe başkanımızın söylediği gibi Trabzon’da önümüzdeki seçimler için 6-0 planlıyoruz. Teşkilatçılığımızın gereği 7 Nisan’da açıklanacak adaylar belki gönlümüzde ki adaylar olmaya bilir ama şundan emin olmalıyız ki en iyisi karar verilecektir. Bizim partimiz temsil ettiği partilerle siyaset sahnesine girdiği zaman, belki ilk dönemde seçim anketlerinde diğerleri kısmında, daha sonra yüzde1, yüzde3 yüzde5 ve bugün en son seçimde yüzde 72 gibi bir oyla bu noktalara gelen bir partidir. Bu nedenle her seçimin bir öncekinden daha önemli olmasının nedeni budur. Biz bir öncekinden daha başarılı olmak zorundayız. Daha çok oy alıp daha ileriye gitmek zorundayız. Çünkü bizim mücadelemiz sadece iktidarda kalmak değildir,bizim mücadelemiz bir milli mücadeledir. Ülkemizin geleceğidir. Bu nedenle bunları hesap ederek daha çok çalışmalıyız, dedi.

adnan-gunnar-001.jpg

Ak Parti Trabzon İl Eski Başkanı Adnan Günnar” 2015 seçimleri partimize, şehrimize, ilçemize, milletimize hayırlı olur. Çok seçimler geçirdik çok çalıştık. Kuruluşundan beri emek veren arkadaşlarımızla çok emekler verdik ve neticesinde meyvelerini de en güzel şekilde aldık. Hem yatırımlarla aldık hem gelişmelerle aldık” şeklinde konuştu.

ofg.jpg

Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu” Hepimiz birlik ve beraberlik içinde Trabzon’u geliştirmek için gayret edeceğiz. bu seçim , memleketimizi karıştırmak isteyen uluslar arası güçlerin ve yerli iş birlikçilerinin planının bozulmasının şart olduğu bir seçimdir.Bu nedenle bugüne kadar yapılan bütün seçimlerden önemlidir” ifadesini kullandı.

haydar-revi.jpg

Son olarak konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise konuşmasında, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın bu birlik ve beraberlik içersinde devam ettiğimiz sürece başarısızlık söz konusu bile olmaz. Bu gayret içerisinde devam edeceğiz, dedi.

Toplantı, Aday AdAylarının toplu fotoğraf çekilmesinin ardından basına kapalı devam etti.

aday-adaylari.jpg

HABER: Nesrin BAYRAM

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset