Ak Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Danışma toplantısı yapıldı. Parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan ilçe başkanı Emre Akgün, Türkiye'nin önünü darbeyle kesemeye çalışanlar başarılı olamayınca ekonomik  darbe yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Başkan Akgün "Türkiye bölgede hızla gelişen, yaptığı yatırımlar ile dikkatleri üzerine çeken bir ülke haline geldi. Bunu görenler önce darbe yaparak Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştılar. Bunda başarılı olamayınca bu sefer ekonomik darbe yapmaya çalışıyorlar. Bu büyük millet bundan önceki badireleri atlattığı gibi bunu da atlatacak güçtedir" dedi.

Türkiye'nin yenin Türk tipi başkanlığa geçeceğini de ifade eden Akgün, partilileri başkanlık konusunda açıklama yapmamaları yönünde uyarıda bulundu. Akgün" AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi Anayasa değişikliği konusunda anlaşma sağladı. Yapılacak değişiklik için henüz kamuoyu çalışmaları başlanmadı. Bu nedenle yanlış yönlendirme yapmamak adına şuan için bir açıklama yapmaktan kaçınınız. İleride bu konu tüm detaylarıyla açıklandığında biz de millete gider konuyu anlatacağız" dedi.

Akçaabat'ta birçok yatırımı takip ettiklerini de ifade eden başkan Akgün "Akçaabat için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Akçaabat için uzun yıllardır sorun halinde bulunan adalet sarayı 2017 yatırım programına alındı. Akçaabat Cezaevi'nin bulunduğu alana adalet sarayını yapacağız" dedi.

Söğütlü Yıldızlı arasında bulunan yolun ihalesinin yapıldığını ifade eden Akgün "Söğütlü'de büyük oranda tamamlanan yolun Yıldızlı tarafında kalan bölüm için ihale yapıldı. İlgili firma kısa süre içerisinde çalışmaya başlaması bekleniyor. Bu tamamlandığında tünellere kadar arka yol bağlanmış olacak" dedi.

ak-parti-akcaabat-danisma-toplantisi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler