AK Parti Adaylarını Tanıttı

AK Parti Adaylarını Tanıttı

AK Parti Trabzon'da 'Horon Başlıyor, Trabzon Yeni Türkiye ile Buluşuyor' sloganı ile 19 Mayıs Spor Salonu'nda milletvekili adaylarını tanıttı.

AK Parti Trabzon'da 'Horon Başlıyor, Trabzon Yeni Türkiye ile Buluşuyor' sloganı ile 19 Mayıs Spor Salonu'nda milletvekili adaylarını tanıttı.

Aday tanıtım törenine AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili Adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il yönetilicileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

 

Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "Kongremizden sonra aday adaylarımızın müracaatını aldık. Çok değerli 49 aday adayımız ile yaklaşık 2 ay sahalarda koşturduk. Genel merkezimiz Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu'yu uygun gördü. Böylece 50 adayımız oldu. 50 adayımız ile sahadayız. 50 adayımız ile milletimizin huzurunda olacağız. Milletimizin emrinde olacağız. Bu çalışmalarımızı yaparken, diğer partilerin çalışmaları konuşmaları bizi çok ilgilendirmeyecek. Biz kendi işimizi yapacağız, uğraşmayacağız ama biriyle çok uğraşacağız. Bu paralel yapı ile ihanet örgütü ile sürekli uğraşacağız. Milletimize yapılan ihanetleri fesatlıkları bir bir anlatacağız. Geçmişten geleceğe el ele gönül gönüle 6-0 hedefimize ulaşmak için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 6-0 hedefi bizim ana hedefimizdir, boşu boşuna konulan bir hedef değildir. İnşallah 7 Haziran'da ipi göğüsleyen biz olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise "Sizlerle beraber dünya şehri bir Trabzon'a ve ileriye giden bir Türkiye'ye uğraşacağız. 49 milletvekili aday adayımıza onlardan 6 kardeşimizin sıralamasında yer almasına, gemiyi yürütecek olan kaptanımız teşkilat başkanımız Süleyman Soylu ile beraber bir Türkiye tablosu var. Yıl 2015, Türkiye'nin kaderini gelecek kuşakların istikbalini belirleyecek bir seçime gidiyoruz. Bu kardeşlerimizin temsilcisi olan 49 ada adayımız ve Süleyman Soylu ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Bütün teşkilat mensuplarımızla beraber gece gündüz demeden çalışacağız. Bu 49 aday adayımızdan birisi olan Mehmet Atalay, yoğun çalışmaları neticesinde kalp krizi geçirdi. Şu anda yoğun bakımdan çıkma aşamasına geldi. Kendisine acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

 

Milletvekili Adayı Salih Cora ise "AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bu yana millete hizmet adına tarihi adımlar atmıştır. Yarınını göremeyen Türkiye'de, 2023-2053-2071'i gören bir Türkiye'ye kavuştuk. 13 yılda yapılan hizmetler birer gurur vesilesi olmuştur. Bundan sonra da daha iyilerini geliştirecek bir kadrolarla yola çıkmış bulunmaktayız. Bizim meselemiz milletvekilliği sıralaması değil dava meselesidir" şeklinde konuştu.

 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ise "Türkiye'nin ve dünyanın her tarafında ezilen insanlar bu seçimden çok ümitliler. Biz bütün ruhumuzla burada olacağız. Durmak yok yola devam" derken Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, "Milletimizin çizmiş olduğu istikametinden ayrılmayan AK Parti teşkilatları kurulduğu günden beri hedefini koymuş ve Trabzon'da yüzde 71'lerle oy olarını rekorlara yükseltmiştir. Bugüne kadar koyduğumuz hedefleri hep gerçekleştirdik. Şimdi de hedef 6-0 diyoruz ve Allah'ın izni ile ona da ulaşacağız. İnşallah Trabzon'da çok büyük oy oranı ile sizlerin vekili olacağız. Vekil olurken huzurlarınızda söz veriyorum. Dürüstlükten, samimiyetlikten, şeffaflıktan, çalışkanlıktan, teşkilatlarımıza ve hemşehrilerimize bağlı kalacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Adayı Ayşe Sula Köseoğlu ise "Makamlar geçici,yaptığımız hizmetlerdir kalıcı olan. Bu anlayışla yoğrulmuş AK kadrolarız. AK Parti'nin Türkiye'ye hizmet sevdasını geleceğe taşımak ve doğup büyüdüğümüz şehrimize hizmet etmektir. Bugüne kadar sizlerden Trabzon'un Ayşe'si olarak destek istedim. Hepinize müteşekkirim" dedi.

 

Milletvekili Adayı Muhammet Balta ise konuşmasında şunları söyledi:

 

"Heyecanlıyım. 15 yıldır bu davanın içinde olan bir kardeşiniz olarak. Sizlerle beraber çok üzüntülü günler yaşadık. Kapatma sürecini yaşadık. O dönem bizlerle beraber olan 3 tane adayımız şu an aday. Bize güç veren dava arkadaşlarımız burada. Allah'a hamd ediyorum. Böyle bir davanın içinden çıkan bir kardeşiniz olarak, şimdi sizlerin sayesinde kadim şehir Trabzon'da huzurlarınızda milletvekili adayı olarak bulunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ankara'da bir eviniz makamınız var demiştim bakan yardımcısı olduğum zaman. Ankara'da eviniz devam ediyor. Trabzon'un sorunlarını biliyoruz. Allah'ın izni ile sizin başınızı eğecek hiçbir şey yapmayacak. 55 gün boyunca Salih Kardeşimizi seçtirmek için uyku bize haram olsun. Çalışacağız ve onu seçtireceğiz. Biz hazırız."

 

Son olarak kürsüye gelen Trabzon 1. sıra milletvekili adayı Süleyman Soylu ise "Bugün burada bir şenlikteyiz, coşku dolu bir törendeyiz, yarınlara güçlü adım atmanın ilk cümlelerindeyiz. Yeni bir Türkiye yolculuğuna hep beraber çıkıyoruz. Bugün burada bir şölendeyiz. 21. Yüzyıl Türkiye'nin iyi başladığı bir yüzyıl olarak ortadadır. Biz bunu hiçbir şekilde, baskı, şiddet, silah, demokrasiyi engelleyerek değil, AK Parti 21. Yüzyılın başından itibaren Türkiye'de ki devrimlere sandıkla, oyla demokrasi ile gerçekleştiriyor. Etrafımızda ki coğrafyayı biliyoruz. 8 Haziran sabahı hep birlikte 13 yıldır Türkiye'nin sağladığı yolculuğu devam ettirecek güçlü kadrolar Yeni Türkiye anlayışını hep birlikte yola koyacaktır. Bugün Trabzon'da aday tanıtım toplantısına başladığımız bu süreç sadece Trabzon'u değil, Türkiye'yi değil etrafımızda ki coğrafyayı ilgilendiren süreçtir" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler