AK Parti Adayları Görücüye Çıkıyor.

AK Parti Adayları Görücüye Çıkıyor.

AK Parti Trabzon adayları yarın 19 mayıs spor salonunda saat 12.00'de yapılacak olan aday tanıtım toplantısı ile seçmenlere tanıtılacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, ilçe belediye başkan adaylarının hayırlı olmasını diledi. Yoğun bir aday adaylığı sürecinin ardından Genel merkez ve teşkilatların hummalı bir çalışmanın sonucunda adayları belirlediğini ifade eden Günnar “ Aday ve aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde AK Parti olarak en önemli başarıları ortaya koyabilmek için birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için anlayışıyla çalışacağız. Amacımız Trabzon’da bütün ilçeleri AK belediyecilikle tanıştırmaktır. Aday adayı arkadaşlarımızda partimizin çok kıymetli mensuplarıdır. Onlarla her zaman birlikte çalışacağız” dedi.

Trabzon’da belediye başkan adayları şu şekilde:

“ Akçaabat-Şefik Türkmen, Ortahisar-Ahmet Metin Genç, Arsin-Erdem Şen, Araklı-Recep Çebi,, Beşikdüzü-Orhan Bıçakçıoğlu, Çarşıbaşı-Coşkun Yılmaz, Çaykara-Hanefi Tok, Dernekpazarı-Mehmet Aşık, Düzköy-Salih Bakkal, Hayrat- Mehmet Nuhoğlu, Köprübaşı-Ahmet Tekke, Maçka-Koray Koçhan, Of-Salim Salih Sarıalihoğlu, Sürmene-Rahmi Üstün, Şalpazarı-Fehmi Cengiz, Tonya-Osman Beşel, Vakfıkebir-Muhammet Balta, Yomra-İbrahim Sağıroğlu”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset