AK Parti  124 Aday Adayına akşam yemeğinde buluşturdu.

AK Parti 124 Aday Adayına akşam yemeğinde buluşturdu.

Adalet ev Kalkınma Partisi Trabzon İl Başkanlığı’nca il genelinde aday adayı olan 124 kişiye akşam yemeği verildi.

Akçaabat Körfez  Köfte’de düzenlenen yemeğe AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, il yönetim kurulu üyeleri, partinin ilçe başkanları ve il merkezi ile ilçelerden aday adayı olan 124 ilçe başkan aday adayları katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Günnar, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade etti. Adaylara cesaretlerinde dolayı tebrik eden Günnar “medeni cesaretinizden dolayı hepinizi tebrik etmek istiyorum. Herkese eşit mesafede olacağımızın emin olarak siz de vazifenizi yapın kendinizi takdir edin Tüm aday adayı olan arkadaşlara eşit mesafede olduğumuzu biliniz” dedi.

Adnan Günnar “Biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Burada dikkat etmemiz gereken çok basit ve önemli hususları da size söylemek istiyorum. Kıymetli kardeşlerim AK Parti’de sadece liderin ağızından kişi aday olmaz. Ak Parti’de temayüller tek başına kriter değildir. Teşkilatımızın önemsediği ve gelecekte ümit vaat eden kardeşlerimizi seçebilmek için hem genel merkez hem de il başkanlığı gece gündüz demeden çalışmaktadır” şeklinde konuştu.

TEMAYÜL SONUÇLARI BELLİ DEĞİL

Bir süre önce yapılan temayül yoklamasının sonuçlarını kendisin bile bilmediğini ifade eden Günnar “Şuanda birçok vilayette temayülle ilgili spekülasyonlar kafanızı karıştırabilir. Ancak temayüllerin sonuçlarının açılıp açılmadığından dahi en düzey yetkilisinin bile bilgisi yoktur” dedi.

ak-parti-trabzon-il-baskanligi2.jpgak-parti-trabzon-il-baskanligi3.jpg

ak-parti-trabzon-il-baskanligi1.jpg

 

Yemekte aday adaylarına toplu olarak çekilmiş birer fotoğraf hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset