AK Kadınlar Kaymakamı Ziyaret Etti

AK Kadınlar Kaymakamı Ziyaret Etti

AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan, yeni oluşturduğu yönetimi Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ile tanıştırmak amacıyla, Soner Şenel’e makamında bir ziyaret düzenledi.

Ziyarete, Kadın kolları başkanı Melike Turhan önderliğinde birçok kadın kolları üyesi bayanlar katıldı.

AK Parti Akçaabat Kadın kolları başkanı Melike Turhan,” AK Parti Kadın Kolları olarak bugün sizler ile tanışmak istedik. Kadın Kolları olarak Akçaabat’ta ki kadın dayanışmasını sağlayarak, yeni bir soluk ve yeni bir heyecan getireceğiz. Kadın Kolları olarak görevimizin bilincindeyiz ve sorumluluklarımızı da gece gündüz ekip arkadaşlarımız ile beraber çalışarak yerine getireceğiz” dedi.

Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, bayanlara yeteri kadar değer verilmediğine değinirken, “Toplumu ve erkekleri de yetiştiren bayanlardır” dedi.

Siyasi konulara da değinilen görüşmede, bayan milletvekillerinin azlığı ve bu konuda bir çalışma yapılarak bayanlarında önünün açılması gerektiğine değinildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Kaymakam Soner Şenel, “Sizlerin ve diğer bütün partilerimizle mücadele veren bayanlarımızın yolu açık olsun. Umarım sizler, siyasi görüşü ne olursa olsun, milletimiz için ve Akçaabat için ortak platformlarda mücadele edersiniz ” diyerek Kadın Kolları yönetimine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler