Ak Kadınlar Arı Gibi

Ak Kadınlar Arı Gibi

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan ve üyeleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Akçaabat Kadın kolları kongresini tamamladıktan sonra mahalle başkanı ve üyelerini oluşturma çalışmalarına başladı.

Çalışmalarına ilk olarak Akçaabat’ın Yıldızlı mahallesinden başlayan ekip, burada mahalle başkanlığı ve yönetimi için üyelerini oluşturarak çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Akçaabat  Kadın Kolları Başkanı Melike Turhan, mahalle mahalle ekipler oluşturarak üye kayıt çalışması başlattıklarını ifade etti. Turhan “Türkiye artık seçim atmosferine girdi. Yaklaşık bir yıldır mahallelerde sürdürdüğümüz bilgilendirme toplantılarının akabinde, şimdi de üye kayıt çalışması başlattık. Bir aylık süre içinde Akçaabat’ın tüm mahallelerinde üye çalışmalarını tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Girdikleri evlerde büyük bir ilgi ile karşılaştıkların belirten Başkan Turhan, özellikle kadınların AK Parti'ye büyük ilgi gösterdiklerini ifade ederek "Mahallelerde girilmedik ev bırakmıyoruz. Olumsuz karşılandığımız bazı evlerde bile kendimizi anlatma imkânı buluyoruz” dedi.

Turhan,diğer mahalle yönetimleri için toplantılarına devam edeceklerini belirterek, AK Parti bünyesini güçlendirmeye devam edeceğiz,dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset