AK Gençlik İstişare Yaptı

AK Gençlik İstişare Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Gençlik kolları Teşkilâtı’nın düzenlediği 1. İstişare ve Değerlendirme Gençlik Danışma Meclisi Toplantısı Erol Günaydın sanat merkezi’nde gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat Gençlik kolları Teşkilâtı’nın düzenlediği 1. İstişare ve Değerlendirme Gençlik Danışma Meclisi Toplantısı Erol Günaydın sanat merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gençlik Kolları Başkanı Salih Tarakçı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu’nun yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet ziya Öztürk de katıldı.

akcaabat-ak-genclik.jpg

akcaabat-ak-genclik1.jpg

ak-genclikk.jpg

Belde, köy ve mahalle teşkilâtlarından büyük katılımın olduğu toplantıda tam anlamıyla bir birlik ve beraberlik manzarası objektiflere yansırken; AK Parti’den aday adayı olan isimlerden salonda bulunan Ahmet Güner, Cevat Birinci, Engin Şahin, Mehmet Baş, Ayhan Sevim ve Muhammet Altınel sahneye gelerek seçim çalışmalarında partileri için gece gündüz çalışacaklarını ifade ettiler.

Toplantıda konuşan AK Parti Akçaabat Gençlik Kolları Başkanı Salih Tarakçı, yoğun katılımdan ötürü davetlerine icabet eden herkese teşekkür ederek, salonda görülen bu birlik ve beraberlik manzarasının tüm Akçaabat’a yayılacağına olan inancını dile getirerek, “Partimiz daha önce girdiği seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de ipi göğüsleyecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset