“Aile Eğitimi Semineri” düzenlendi.

“Aile Eğitimi Semineri” düzenlendi.

Akçaabat Özel Eğitim Sınıfları “Aile Eğitimi Semineri” düzenledi.

                  İlçemizdeki okullarda yer alan özel eğitim sınıfları “Aile Eğitimi Semineri” düzenledi. Körfez Metin Köfte Salonunda düzenlenen seminer Yıldızlı TOKİ İlkokulu-Ortaokulu koordinatörlüğünde düzenlendi. Seminere Akçaköy İlkokulu, Akçaköy Ortaokulu, Merkez İlkokulu,  Meşeli Ortaokulu, Yaylacık İlkokulu, Yaylacık Ortaokulu,  Yıldızlı TOKİ İlkokulu, Yıldızlı TOKİ Ortaokulu ve Çarşıbaşı İlçesinden Gazi İlkokulu ve Gazi Ortaokulu katıldı. Seminerin sunuculuğunu Yıldızlı TOKİ İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Ebru ERAYDIN yaptı.

“Okul-Aile-Öğretmen iletişimini güçlendirmek; Karşılaşılan sorunlara birlikte çözüm üretmek, Öğrencilerin ve velilerin tanışıp kaynaşmasını sağlamak ve Özel Eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizin iyi bir eğitimle toplumsal yaşamın her alanında eşit şekilde yaşayabileceklerin göstermek amacıyla düzenlenen“Aile Eğitimi Seminer’ine” İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri  Ali CAN, Muhammet İKİNCİ ve Derya BOSTAN katıldı. Seminere 140 öğretmen, öğrenci ve yönetici katıldı. Ayrıca seminere Özel Eğitim Sınıflarında staj yapan öğretmen adayları katıldı.

Seminerde KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi H.Bayram ÇELENK  ve Özel Clınart Internatıonal Hospital Acil Hekimi Dr. Hidayet ŞAL sunum yaptılar.

seminer.jpg

Öğretim Görevlisi H.Bayram ÇELENK “Evde çocuklarla kurulacak iletişim, ders çalıştırma ve cinsel kimlik” konularında sunum yaptı. Sunum sonunda velilerin sorularını cevapladı.

  Özel Clınart Internatıonal Hospital Acil Hekimi Dr. Hidayet Şal “Çocuk hastalıkları ve önleme yolları” konusunda velilere güzel bir sunum yaptı.Sunum sonunda Dr. Hidayet Şal velilerin ve diğer konukların sorularını yanıtladı.

            Seminere katılımlarından ve sunumlarından dolayı Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi H.Bayram ÇELENK’e katılım plaketini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet İkinci verdi.

            Özel Clınart Internatıonal Hospital Acil Hekimi Dr. Hidayet Şal’a katılım plaketini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Bostan verdi.

seminer-2.jpg

          Seminer sonunda Yıldızlı TOKİ İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Bülent Mumcu; “Düzenlenen aile eğitimi semineri amacına ulaşmıştır. Akçaabat Özel Eğitim Sınıfları olarak bu seminerlere velilerimizin istekleri ve özel öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda devam edeceğiz.Bu amaçla her ay bir etkinlik düzenlemekteyiz.Özel olan bu çocuklarımızın iyi bir eğitimle toplumsal yaşamımızın her alanında kendi yetenekleri ile var olabilirler.Yeter ki onları eğitirken sabırlı, ciddi ve sevgi dolu olalım.Bu duygu ve düşüncelerle 2.sini düzenlemiş olduğumuz “Aile Eğitimi Seminerine” katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, katılımlarından ve değerli katkılarından dolayı KTÜ FEF Özel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi H.Bayram ÇELENK’e,  Özel Internatıonal Hospital Acil Hekimi Dr. Hidayet ŞAL’a velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm öğrencilerimize, Çarşıbaşı’ndan gelen konuklarımıza ve programın hazırlanmasında emek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”diyerek yeni bir  etkinlikte buluşmak üzere seminer bitirildi.Seminer sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler