Ahmet Güner Başkan Adayı Gibi çalışıyor

Ahmet Güner Başkan Adayı Gibi çalışıyor

Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Güner, hız kesmeden ziyaretlerine devam ed

Gittiği yerlerde vatandaşların yakın ilgisinden çok memnun kalan Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Güner, hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.

Esnafları ve vatandaşları ziyaret edip onlarla sohbet eden Güner, Akçaabat için elinden gelenin daha fazlasını yapacağını, gece gündüz çalışacağını söyledi.

ahmet-guner-ak-parti-akcaabat-3.jpg

Vatandaşlarla çok samimi sohbetlerinin olduğunu belirten Güner: "Beni bağırlarına basan vatandaşlar, aday gösterildiğim takdirde; seçim çalışmalarında yanımda yer alacaklarını, benimle olacaklarının sözünü veriyorlar. Zaten gittiğim yerlerde pek çok vatandaş, benimle beraber diğer vatandaşları geziyorlar. Vatandaşlarımızın partime ve şahsıma gösterdikleri ilgiden çok memnunum" dedi.

Köy muhtarlarını ve köydeki vatandaşları ziyaret eden Güner:"Vatandaşlara kendimi tanıtıyorum. Akçaabat'ın çok sevilen müezzinlerinden Necmi Hafız'ın oğlu olduğumu öğrendiklerinde ilgileri daha da artıyor. 'Aday olursan oyumuz Ak Parti'nindir' diyorlar. Ben de Hükümetimizinn yaptığı köklü ve başarılı icraatları anlatıyorum. 30 Mart'ta başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 18 ilçeyi de almak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışaçağız" diye konuştu.

ahmet-guner-ak-parti-akcaabat.jpg

ahmet-guner-ak-parti-akcaabat-1.jpg

Güner, gezdiği yerlerde; esnafların, vatandaşların ve köyde yaşayan insanların kendisine ilettikleri sorunlarını ve belediyeden ne tür beklentileri olduğunu sürekli not ediyor.

Güner, belediye başkan aday adayı dava arkadaşlarıyla çok uyum içerisinde olduğunu belirterek: "Bazen aday adayı arkadaşlarla sokakta karşılaşıyoruz. Beraber gezip, vatandaşlarla kucaklaşıyoruz. Bu durum vatandaşlar tarafından da çok olumlu karşılanıyor. Biz hep biriz, beraberiz. Başbakanımız, genel başkanımızın emrindeyiz. Aday kim gösterilse gösterilsin fark etmez. 30 Mart'a kadar yanında olup, partimize yakışır bir şekilde çalışarak seçimleri inşallah kazanacağız. AK Parti camiasında dargınlık, kırılma ve küskünlük asla olmaz" diye konuştu.

ahmet-guner-ak-parti-akcaabat-2.jpg

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler