Ahmet Güner basın toplantısı düzenledi.

Ahmet Güner basın toplantısı düzenledi.

Güner "Akçaabat'a aday olmaktan gurur duyuyorum. 32 Yıllık bilgi birikimimi Akçaabat için kullanacağı" dedi.

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan aday adaylığına önceki gün ilk resmi başvuruyu yapan Ahmet Güner,  basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Güner açıklama yaparak, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
İller Bankası’nda çeşitli idari görevlerde bulunan Güner, bu 32 yıllık görev süresi içerisinde belediyelerin altyapı ve üstyapı tesisleri ile belediye hizmetleri konusunda çok sayıda kurs ve seminerlere de katılma fırsatı yakaladığını söyledi.
Yakın çevresi ve Akçaabat halkından almış olduğu güçle 32 yıllık bilgi birikimi, enerjisini ve iş heyecanını Akçaabat için kullanmak istediğini belirten Güner şöyle konuştu: “Yaşamaktan büyük keyif aldığım güzel Akçaabat’ımıza hizmet vermek amacıyla 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, çalışmalarından büyük haz duyduğum ve gönül verdiğim AK Parti’den Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum.”

ak-parti-akcaabat-aday-aday-ahmet-guner.jpg

ahmet-guner-ak-parti-aday-adayi-001.jpg
Aday olma kararının birkaç günlük değil aksine birkaç yılda oluşan bir karar olduğuna dikkat çeken Güner, “Allah nasip eder başkan olursam, halka hizmet Hakk’a hizmet ilkesi ile hareket edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset