AHMET ÇUBUKÇU  MEDİCALPARK    HASTANESİNİN BAŞHEKİMİ OLDU….

AHMET ÇUBUKÇU MEDİCALPARK HASTANESİNİN BAŞHEKİMİ OLDU….

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mevkiinde 1 Eylül itibariyle yenilenen yüzü ile hasta kabulüne başlayan MedicalPark Trabzon Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çubukçu oldu.

 

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mevkiinde 1 Eylül itibariyle yenilenen yüzü ile hasta kabulüne başlayan MedicalPark  Trabzon Hastanesi’nin Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çubukçu oldu.

Hastanenin mevcut Başhekimi Op. Dr. Aydın Aydın, görevini Trabzon’un sevilen ve başarılı Beyin CerrahıOp.Dr.AhmetÇubukçu’ya devretti. Çubukçu, yeni hastanenin vizyonu için önemli projelerin hayata geçirileceğini belirterek, “Hastalarıma artık Medical Park hastanesinde hizmet edeceğim. Başhekimlik görevini üstlendiğim hastanenin daha iyi noktalara ulaşması için ekibimizle beraber çalışacağız. Trabzon ve bölge halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bizde hastanemiz adına ne gerekiyorsa halkımıza en iyi şekilde onu sunacağız. Hastanemiz için düşündüğümüz yeni projelerimizi ilerleyen günlerde paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Çubukçu ayrıca; vatandaşlarımızın bilmesini isteriz ki ücretlerimiz konusunda herhangi bir değişiklik olmamıştır. “Hastanemizin önceki döneminde yer alan personel ve doktor kadromuzda değişikliğe gidilmeden devam ediyoruz. Alanında uzman hekimleri kadromuza katarak, halkımıza daha iyi hizmet etme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

 

Op.Dr. Aydın Aydın ise Başhekim Op.Dr. Ahmet Çubukçu’yu tebrik ederek; pozitif enerjisi ve dinamikliği ile ekip halinde çalışmalarına destek olacaklarını belirtti. Ahmet Çubukçu’ya bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum dedi.

Hastanenin önemli isimleri arasında yer alan Dr. Aydın Aydın, Medical Park Trabzon Hastanesinde Üroloji uzmanı olarak görevine devem edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler